Vanga nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras maksās par saviem nedarbiem iepriekšējā dzīvē

Vanga norādīja uz 3 zvaigžņu zīmēm, kurām vajadzētu rūpīgāk uzraudzīt savas rīcības. Viņa teica, ka redzēja garus, kuri viņai teica, ka ir tie, kas ir atbildīgi par saviem darbiem iepriekšējās dzīvēs. Gaišreģe aprakstīja cilvēkus, par kuriem viņa runāja. Nav šaubu, ka tie pilnībā atbilst šo trīs zvaigžņu zīmju aprakstam.

AUNS zvaigžņu zīmes pārstāvji diezgan bieži ir aizkustinoši un aizvainoti, taču tā ne vienmēr ir viņu, tā teikt, dabiska vaina. Vanga paskaidroja, ka tas varētu būt viņu pagātnes dzīves dēļ. Viņasprāt, Auns nereti nāk šajā pasaulē ar sen uzkrātām negatīvām emocijām. Tas ir tas, kas dažreiz patiešām var sabojāt viņu dzīvi. Tomēr gaišreģis turpināja, labojot situāciju, ja ne ļoti vienkārši, bet iespējams. Aunam vienkārši jābūt sirsnīgākam, kā arī vairāk jāpalīdz cilvēkiem un mazāk jādomā par sevi. Tad arī vissarežģītākajās dzīves situācijās ar laiku viņi pamanīs pārmaiņas, kas visu spēs uzlabot. Kurš vēlas mani dzirdēt, praviete secināja.

Cilvēki, kas dzimuši zem VĒŽA zvaigznāja, pēc Vangas domām, savā dzīves ceļā var pastāvīgi saskarties ar dažāda veida pārbaudījumiem. Diezgan bieži nez kāpēc likteņa sitienus viņi vēlas uztvert kā kaut kādu sodu par pagātnes nedarbiem. Visticamāk, kaut kas viņiem par to stāsta. Pēc Vangas teiktā, patiesībā situācija ir šāda. Debesu augstākie spēki un gari ļoti cenšas padarīt Vēžus stiprākus. Sargeņģeļi arī nepamet savas palātas. Taču iepriekšējās dzīvēs ir izdarīts daudz lietu, par ko tagad ir jāmaksā. Ja apzinies šo faktu un mēģini rast sevī spēku, lai sāktu tikt galā ar visām grūtībām, tad priekšā paveras neticamas iespējas jebkuras aktuālas situācijas labošanai. Visi kompleksi un negatīvisms pāries citā noderīgā enerģijā. Tam ir daudz piemēru. Ja paskatās apkārt, var redzēt Vēžus mirdzošus un priecīgus, bet, ak vai, ir arī tādi, kas ir gluži pretēji, blāvi un skumji. Kādam būt – ir izvēle…

Pēc Vangas apraksta par cilvēkiem, par kuriem viņa runāja, kļūst skaidrs, ka tie ir Jaunavas zvaigžņu zīmes pārstāvji. Tiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, pēc zīlnieka domām, dažkārt var šķist, ka viņi ir lemti tādām mūžīgām garīgām ciešanām. Fakts ir tāds, ka viņiem bieži ir ļoti grūti ieklausīties savā iekšienē. Turklāt viņi īpaši nevēlas izrādīt līdzjūtību citiem. Jaunavas pārmērīgais praktiskums un kritiskums liedz viņiem atklāt savu iekšējo pasauli, gremdēties sajūtās, romantikā.

Šādas īpašības ir saistītas ar to, ka iepriekšējās dzīvēs viņi dziedināja slimības, praktizēja maģiju un melno maģiju un pat varēja paredzēt nākotni. Par šādu iejaukšanos dabas likumos Visums dažiem no viņiem liek ciest.

Lai patiesi izbaudītu dzīvi, jums jāiemācās tikt galā ar savām emocijām. Vieglāk ir uztvert negatīvos mirkļus un likt pirmajā vietā ne tikai savas, bet arī sev tuvu cilvēku intereses. Iedomība dažkārt var aizēnot burtiski visus dzīves jaukus – secināja Vanga.

Lasi vēl: Visas Vangas prognozes 2022. gadam piepildās. 3 zvaigžņu zīmēm jau notiek procesā lolotākās vēlmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru