Vanga solīja 6 zvaigžņu zīmēm 6 gadus ērtu dzīvi un spēcīgu sargeņģeļa atbalstu

Visi lielās Vangas pareģojumi piepildās. Gadā, kad 6 divnieki saplūst divas reizes (22.02.2022. un 22.12.2022.), pēc otrās savienības 6 gadu garumā sešas zvaigžņu zīmes dzīvos diezgan ērti.

Zvaigžņu apļa pārstāvju sargeņģeļi palīdzēs kļūt par diezgan turīgiem cilvēkiem. Vanga nemācījās  un nenosauca zvaigžņu zīmes. Tomēr, gribot negribot, viņa norādīja uz cilvēkiem, kuri precīzi atbilst šo sešu zvaigžņu apļa pārstāvju īpašībām.

Vērsim baltā svītra jau sākusi ložņāt. Kad būs daudz sniega un 6 divnieki satiksies otrreiz gada laikā, veiksme apmetīsies netālu. Panākumi staigās uz papēžiem. 6 gadu skumjas, kuras jūs noteikti nezināsiet. Pāris reizes tas būs grūti, bet jums nav jāpadodas.

Ar jūsu zinātkāri un zināšanu slāpēm, apvienojumā ar augstākiem spēkiem, jebkuras nelaimes nebūs briesmīgas. Ja tā, tad ir vērts mainīt darbības veidu. Kāda jēga, ja nav nekāda labuma. Kāpēc tērēt laiku. Darbam jāsniedz gan materiāls, gan garīgs prieks. Nebaidieties no pārmaiņām.

Lasi arī: “Babas Vangas mīluļi” zvaigžņu zīmes, kuras 2022. gada otrajā pusē peldēsies vienā greznībā

 

Tālredzīgam un apdomīgam VĒZIM visus šos 6 gadus pēc Visuma pavēles vienmēr būs noteikta naudas summa. Sargeņģeļi savienos jūsu intuīciju un īpašu, atšķirīgu no citiem, uzmanību detaļām.

Tas palīdzēs jums izkļūt no vissarežģītākajām situācijām un ietaupīs jūs vairāk nekā vienu reizi, strādājot komerciālās struktūrās. Pateicoties augstākiem spēkiem, 6 gadu laikā TU sasniegsi gandrīz visu, ko vēlies. Neaizmirstiet par ģimenes lietām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru