Tests: Tas, kā tu sakrusto rokas, atklāj tavu personību

     2. Kreisā roka uz labā pleca

Vai jūs liekat kreiso roku uz labā pleca? Tātad jūs esat ārkārtīgi praktisks cilvēks, kurš izvēlas izmantot loģiku, nevis intuīciju. Nekādos apstākļos jūs neļaujat savām emocijām, jūtām un sirdij ietekmēt jūsu spriedumus un secinājumus. Jūs ilgi analizējat problēmas, pirms izlemjat pareizo lēmumu.

Jūsu racionālā pieeja dzīvē piesaista cilvēkus, jo jums ir daudz pielūdzēju un līdzīgi domājošu cilvēku. Tuvie cilvēki jūs uzskata par inteliģentu, bet sarkastisku cilvēku ar ļoti savdabīgu humora izjūtu. Jūs esat neticami gudrs, jūs protat ātri atpazīt krāpšanu un neitralizēt savus ienaidniekus.

 

     3. Abas rokas uz pleciem

Ja jūs sakrustojat rokas, turoties pie abiem pleciem, jūs esat ļoti unikāls ! Jūs esat pārliecināts par sevi un zināt, kurp dodaties dzīvē. Jūs koncentrējaties uz to, ko vēlaties darīt, un jūs skaidri saprotat, kādi ir jūsu mērķi. Jūs esat tipisks līderis, un tas mudina cilvēkus vērsties pēc palīdzības pie jums.

Lasi arī: Ko nedrīkst darīt, ja pamosties naktī

Tevi izceļ godīgums un atvērtība, tāpēc tevi novērtē un ciena. Kad runa ir par attiecībām, jūs pats sperat pirmo soli, vai tas ir strīds vai pirmā iepazīšanās ar cilvēku. Ar jums ir viegli un vienkārši, jo jūs esat uzmanīgs, gādīgs un maigs pret tiem, kas jums ir dārgi.

Avots: colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru