Tests: Atklās visas tavas slepenās bailes – mīlestībā un attiecībās

Pajautājiet sev godīgi, no kā jūs patiesībā baidāties un no kā, baidāties personiskajā dzīvē. Ir skaidrs, ka mīlestība nav tikai tauriņi vēderā un kaislību un emociju masa, tā ir arī atbildība pārmaiņu pieņemšana un pielāgošanās citam cilvēkam. Tad kāds ir jūsu visbriesmīgākais murgs (bieži slēpts un neapzināts) attiecībā uz personiskajām attiecībām?

Vispirms veiciet šo vienkāršāko pārbaudi. Paskaties uz attēlu un ātri iemūžini to, kas iekrita acīs. To, ko jūs redzējāt pirmo, atklāj jūsu slepenās un nedrošās bailes, kas saistītas ar mīlestību. Ja jūs tos atzīstat, jūs varat viņiem pretoties vai arī pilnībā tos uzvarēt.

Tātad jūs redzējāt…

  • Divi kolibri putni:

Jūsu slepenās bailes par mīlestības pieņemšanu ir tas, ka jums pastāvīgi šķiet, ka jūs kļūdāties savā izvēlē. Jūs gribat mīlestību, bet vienlaikus dziļi sevī jūs esat skeptiski izturējies pret šo sajūtu, jo jums globālās mīlestības nav – ir tikai pieradums un banāla pieķeršanās.

Nē, jūs neesat vīlies un, kamēr nepārvēršaties par ciniķi, jūs vienkārši vēl neesat saticis savu izredzēto. Kad jūs viņu beidzot satiksiet, jūs sapratīsiet, ka mīlestība – nav burvju tablete, un viņa jūs nepadara par labāku cilvēku. Mīlestības skaistums ir tāds, ka tevi mīl un pieņem tevi tādu kāds tu esi, nepiespiežot mainīties vai izlikties.

  • Taurenis:

Jūsu bailes, šausmas un murgi (kaut arī nespoži izteikts) ir tāda, ka jūs esat pārliecināts, ka mīlestība nekad nebūs mūžīga. Jums šajā ziņā ir liela pieredze: viss labais sabojājās, un pēc tam pazūd pavisam, tāpat kā tas nekad nav noticis. Katru reizi, kad jūs iemīlaties, jūs uzreiz sākat domāt nevis par attiecību attīstību, bet gan, par to iespējamo beigām. Protams, dažreiz jūtas ātri atdziest.

Bet tikai tāpēc, ka tie beidzas, jums nav jādomā, ka tas nevajadzētu atkārtot. Galu galā, kā tad jūs varat atrast savu otro pusīti, nekad nekļūdoties? Nebēdziet prom no mīlestības un bailēm, ja viņa personiski beidzas slikti.

  • Zars ar lapām:

Jūs vaļsirdīgi baidāties no tā, ka mīlestība jau sen ir paskrējusi jums garām, bet jūs to pat nepamanījāt. Jums bija ļoti daudz spilgtu attiecību un mīlas piedzīvojumu, bet jūs nespējat atbrīvoties no sajūtas, ka cilvēks, no kura jūs kādreiz esat atteicies, bija jūsu vienīgais, bet jūs to palaidāt garām.

Nomierinieties un neuztraucieties par pagātnes kļūdām un neveiksmēm.  Ja jums kaut kas nepatika, tad tas nebija bez iemesla. Esiet pārliecināti, ka visinteresantākais jums ir vēl tikai priekšā, tostarp arī jauni cilvēki, kurus jūs satiksiet šajā ceļā.

  • Galvaskauss:

Jums ir bail mīlestībā zaudēt sevi un savu individualitāti. Jums patīk būt attiecībās, bet jūs baidāties palikt tajās pārāk ilgi, lai tie nekļūtu par rutīnu.

Jūs uztraucaties par to, ka pārāk daudz laika pavadīšanu kopā ar vienu cilvēku, tāpēc jūs aizmirsīsiet par sevi un savām interesēm un vajadzībām – tā ir visbriesmīgākā lieta, ko varat iedomāties. Jūs esat spēcīgs, aktīvs un darbīgs cilvēks, tāpēc jums nevajadzētu baidīties no spēcīgām, laika pārbaudītām attiecībām. Viņi tikai padarīs jūs labāku un pārliecinātāku par sevi.

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru