Tamāra Globa sniedza prognozi visām zīmēm

Tamāra Globa sniedza prognozi visām zīmēm 2023. gadam.

 

Auns: karaļu zvaigzne nesīs panākumus

Karaļu zvaigzne Jupiters ir iegājis Auna zīmē. Šis gads būs veiksmes, darba uzplaukuma, jaunu iespēju un projektu laiks. Laiks cieņai un atzinībai. Turklāt gandrīz visu gadu jūs atbalstīs jūsu priekšnieki.

Aprīļa vidū daļa projektu tiks pabeigti. Turklāt nekratiet savu maku aprīļa beigās un maija sākumā.

Maija beigās pienāks laiks mīlestībai, ceļiem un personīgām iespējām: bērnu dzimšanai, jaunām attiecībām un projektiem. Būs arī iespējas labi nopelnīt.

 

Vērsis: atzinība un ķīla 2024. gadam

Ziema Vērsim sniegs labas iespējas, kas saistītas ar darbu ārpus mājām, ar intelektuālām aktivitātēm, projektiem, kas tiks gatavoti gada pirmajā pusē. Un sākot ar pavasari, būs to nostiprināšanās periods.

Bet tajā pašā laikā daudzi draugi pametīs, daudzi projekti, kas arī bija pagātnē.

Galvenās izmaiņas notiks pavasara otrajā pusē. Vērsim ļoti svarīgas ir maija beigas un vasara. Iepriekšējie darbi nesīs panākumus, un personīgie panākumi būs nozīmīgi.

Novembrī nāks atzinība, kas 2023. gadā dos vēl lielāku rezultātu.

 

Dvīņi: daudz pārmaiņu un grūtību ceļā

2023. gada pirmajā pusē Dvīņi nesīs svarīgus notikumus, kas saistīti ar panākumiem. Šis ir periods, kad, protams, būs daudz pārmaiņu. Pienāks apstākļi, kas ierobežos Dvīņus darbā: vadība kontrolēs. Bet tomēr šis ir laiks, kad varat atvērt perspektīvas, paļauties uz draugiem un mecenātiem un virzīties uz priekšu.

Šogad problēmas būs divas reizes. Tie attiecas uz izmaiņām dienestā, būs zināma atkārtošanās no 2022. gada notikušā. Gaidiet šos notikumus maijā un rudens vidū.

Turklāt Dvīņiem ir jāpievērš uzmanība ceļošanai. Ceļā var rasties grūtības, kas var būt saistītas ar personīgo transportu: aprīļa vidū un oktobra vidū.

Decembrī kopā ar draugiem un kolēģiem dodies uz priekšu jaunos krastos, jo gada otrajā pusē sagatavotais tiks turpināts 2024. gadā.

Kas attiecas uz mīlestību un attiecībām, tad būs jāpalīdz ģimenei un bērniem. Turklāt atgriezīsies vecās attiecības un varbūt pat vecie sakari.

Vēži: dualitāte un jauns posms

Vēžiem 2023. gads būs duāls. Gada sākumā būs problēmas, kas saistītas ar ģimeni, personiskajām attiecībām. Vēžiem rūpīgi jāuzrauga sava veselība, jāpalīdz tuviniekiem, jāvelta laiks visiem, kas tev dārgi.

Pavasarī Vēži sāks jaunu posmu, kas skar tālsatiksmes ceļus, iespēju nopelnīt naudu prom no mājām. Taču braucieni var notikt ar mainīgām sekmēm, jo ​​daži ceļi tiks slēgti, savukārt citi, gluži pretēji, dos pašu iespēju nopelnīt.

Pavasara otrā puse ir laiks, kad jāuztur tuvinieki, jārūpējas par bērniem.

Darbā būs svarīgas pārmaiņas, pilnīgi iespējams, ka mainīsies priekšnieks.

Vasarā ir liela varbūtība, ka notiks izmaiņas, kas saistītas ar karjeru vai dzīvesvietu. Tāpēc ir jāseko līdzi savām finansēm: nauda nāks maz, bet izdevumu būs daudz.

Rudenī Vēžiem svarīgas būs intelektuālās aktivitātes – šis ir piemērots laiks mācībām. Šīs sezonas beigās jums un jūsu draugiem vajadzētu sākt plānot savu nākotni.

 

Lauva: gari ceļojumi un ģimenes papildināšana

Nākamais gads būs laiks, kad būs jāpievērš uzmanība savai veselībai un, protams, arī dzīves garīgajai pusei. Gada pirmajā pusē cilvēki tevi redzēs tādu, kāds tu neesi. Lauvām būs šaubas, kas saistītas ar personīgajām lietām un attiecībām, taču tajā pašā laikā šis ir veiksmes periods: īpaši prom no mājām. Tas, ko Lauva saņems 2023. gada pirmajā pusē, ilgs divus gadus.

Gada otrajā pusē sāksies nozīmīgs periods, kas būs saistīts ar tālsatiksmes ceļiem.

Grūtniecība un bērnu piedzimšana ir pilnīgi iespējama.

Vasara un rudens sākums paies Lauvas zīmē. Viss, kas saistīts ar šo simbolu, būs uzmanības centrā: viņu spēks, šarms, skaistums. Viss, ko iemācīsities, noderēs.

Oktobrī jārūpējas par mīļajiem.

 

Jaunava: finansiālas grūtības un drudžaina darbība

Var rasties grūtības, kas saistītas ar finanšu jautājumiem. Un, diemžēl, tie var ietekmēt jūs vairāk nekā vienu reizi – nākamo divu gadu laikā. Taču peļņa šogad būs. Taču grūtības ir saistītas ar izdevumiem, tāpēc ko nopelnīsi, to uzreiz arī iztērēsi.

Nekratiet savu maku pārāk daudz pavasara beigās un rudens vidū.

Gada sākums ir ļoti nozīmīgs laiks intelektuālai darbībai, mīlestībai un personīgām attiecībām.

Martā darbā būs lielas pārmaiņas: pārmaiņu process, panākumi un enerģiska darbība turpināsies arī 2024. gadā.

Pavasara otrajā pusē un rudens pirmajā pusē jums jāpievērš uzmanība veselībai.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāstīja, kāds būs Truša gads katrai no zīmēm

Rudenī būs sporta pasākumi, un gada beigās meklējiet mājas pasākumus. Turklāt tas būs ceļa laiks, sākot ar 2023. gada otro pusi.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru