Tamāra Globa pastāstīja, kāds būs Truša gads katrai no zīmēm

Slavenā Tamāra Globa sniedza detalizētu prognozi 2023. gadam, kurā pastāstīja, ko sagaidīt no Melnā ūdens truša.

 

Auns

Saskaņā ar Globa teikto, Aunam būs duāls gads. Šis ir laiks, kad Auns tiks kontrolēts ik uz soļa, bet būs iespējas sevi pierādīt. Ir labas izredzes gūt lielu peļņu, taču eksperte brīdina, ka no aprīļa trešās dekādes nevajadzētu investēt nekādos projektos, gan ilgtermiņa, gan īstermiņa. Aunam jāpievērš uzmanība arī veselībai.

Viņiem kritiskie periodi: oktobra vidus un beigas.

 

Vērsis

Vērsim gads būs interesants. Tas dos perspektīvas atklājumiem, bet rezultātus tie varēs gūt tikai pēc 8-10 gadiem, uzskata Globa. Vērsis saņems atbalstu no ietekmīgiem cilvēkiem, kuri tagad stāv kaut kur tuvumā un domā: dot vai nedot iespēju attīstībai.

Veiksmīgs Vērsim būs periods no pavasara beigām līdz vasaras sākumam. Varat spert drosmīgus soļus, ieguldīt naudu – tie nesīs atdevi. Viss, kas tika darīts agrāk, šajā periodā nesīs garīgu un materiālu labumu. Rudens jāvelta ģimenes lietu risināšanai un uzmanības pievēršanai veselībai – gan savai, gan vecāku veselībai.

Dvīņi

2023. gads Dvīņiem būs pārmaiņu gads. Viņiem ir jāstrādā aktīvi un jābūt elastīgiem, lai “iekļautos mainīgajos apstākļos”. Dvīņiem uz visu jāreaģē ātri. Marta beigās var notikt notikumi, kas nedaudz traucē karjeru. Bet daudzas grūtības var atrisināt ar draugu atbalstu. Gada otrajā pusē tuvi cilvēki sniegs atbalstu, kas palīdzēs veidot rezervi nākotnei.

Rudenī Dvīņus sagaida būtiskas pārmaiņas: pavērsies izredzes prom no mājām, kaut kas sāks notikt ar darbu un veselību. Šiem aspektiem ir svarīgi pievērst īpašu uzmanību, norāda Globa.

 

Vēzis

Nākamais gads Vēžiem būs 2022. gada notikumu turpinājums. Vēzi var vajāt materiālie zaudējumi, var uzkrāties pienākumi un atbildība, ko viņi nespēj izvilkt.

Tamāra Globa šīs zīmes pārstāvjiem iesaka vairāk ieklausīties savos mīļotajos. Ceļojumi, kuros ir liela peļņas iespējamība un veiksmīgi pirkumi, var glābt jūs no problēmām. Iespējama pārcelšanās. Gada otrajā pusē var rasties lieli finansiāli zaudējumi, no kuriem atgūties palīdzēs draugu atbalsts. Rudens ir svarīgu lēmumu pieņemšanas laiks.

 

Lauva

Lauvām būs aktīvs gads. No vienas puses, zīme gaida panākumus un labus ienākumus prom no mājām, darba un mīlestības. No otras puses, Lauvām vairāk nekā jebkad agrāk būs jāaizsargā partneri, kuriem var būt problēmas. Jūnijs ir piemērots laiks grūtniecībai un dzemdībām, lai gan pastāv daži veselības apdraudējumi. Pastāv negadījumu risks, tāpēc uz ceļa jābūt īpaši uzmanīgiem. Rudens, pēc Globas domām, ir mīlestības laiks.

 

Jaunava

Jaunavām 2023. gadā būs notikumi, kurus neviens nebija gaidījis. Ģimene, tuvinieku atbalsts būs viņu glābiņš. Jaunavām šogad var rasties nopietni izdevumi.

Lasi vēl: Likteņa dāvana: divas zīmes gaida lielu veiksmi 2023. gada janvārī

Otrajā puslaikā viņiem būs panākumu periods izbraukumā un, neskatoties uz grūtībām sarunās, uzvara paliks viņiem.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru