Tamāra Globa sniedza prognozi visām zīmēm

 

Svari: komforts darbā un karmisks mezgls

  1. gada ziemā uzmanība būs nepieciešama tuviniekiem, kopumā mājās notiekošajam, jo ​​cilvēki, kas tevi ieskauj, būs galvenie dzīvē.

Pirmajā pusgadā priekšplānā izvirzīsies attiecības ar ģimeni un biznesa partneriem. Jūsu darbs būs veiksmīgs tikai komandā, kas jūs atbalstīs. Godīgi sakot, Svari vislabāk jutīsies darbā, tas būs no sirds.

No aprīļa vidus būs jāpievērš uzmanība ģimenes veselībai.

Maija sākumā un oktobra beigās esiet uzmanīgāks pret finansēm.

No gada vidus nāks pārmaiņas, kas attiecas uz pagātni. Uzstādīšanas karmiskais mezgls būs Svaros, tāpēc visas labās lietas, ko esat izdarījis, ilgs pusotru gadu. Būs kompensācija: atbalstīt nāks cilvēki, kuriem esi izdarījis ko noderīgu.

Liela uzmanība jāpievērš intelektuālajai darbībai.

 

Skorpions: finansiālā stabilitāte un remonts

Īpašu uzmanību 2023. gadā prasīs ar darbu saistītie jautājumi. Būs panākumi, taču līdz aprīļa beigām dienestā var būt lielas izmaiņas. Maijā uzmanība jāpievērš personīgajiem un biznesa partneriem, jo ​​var rasties nesaskaņas. Taču gada pirmā puse nostiprinās Skorpionu finansiālo stāvokli, kas noturēsies nākamos trīs gadus.

Bet var tikt plānota pārcelšanās vai remonts. Pievērsiet vairāk uzmanības bērniem, palīdziet arī pieaugušajiem.

Tas ir arī labs gads radošumam. No vasaras jums jāpievērš uzmanība ģimenei.

 

Strēlnieks: labi ienākumi un uzmanība ģimenei

Pirmajā pusgadā nāks laba peļņa, Strēlnieks varēs veikt labus pirkumus, bet ne tikai sev, bet arī mājai vai celtniecībai vai izdevīgi ieguldīt naudu.

Gada laikā būs jākārto vecāku lietas. Pirmajā pusgadā māja būs labākā vieta Strēlniekam, kur viņš jutīsies labi.

Taču no aprīļa un vasaras būs daudz ar mīlestību, vai darbu, vai vaļaspriekiem saistīti braucieni. Taču var būt spēcīgas pavedināšanas, tāpēc rūpējies par savu ģimeni.

Bērni var tikt plānoti. Gads kopumā būs veiksmīgs ģimenei un radošumam.

Mīļotajiem var rasties grūtības, un Strēlniekiem viņi ir jāatbalsta, īpaši oktobrī.

Mežāzis: veiksme mīlestībā un mājokļa jautājumos

Gads prasīs uzmanību mājokļa jautājumiem. Mežāzim šajā jautājumā palīdzēs mājas un vecāki.

Ziemā un agrā pavasarī viss, ko Mežāzis nāk klajā ar jaunu, nesīs viņam panākumus. Jau gada sākumā pavērsies jaunas iespējas, sakari, intelektuāls darbs.

Tajā pašā laikā daudzi pievērsīs uzmanību Mežāža gaumei, šarmam un padomiem, ko viņš var dot

Pavasaris Mežāzim pavērs iespēju nopietniem treniņiem. Šis periods ilgs aptuveni 2,5 gadus. Jums ir jācenšas ieguldīt šīs pūles, jo tas dos labu rezultātu.

Pavasarī nāks laba iespēja nopelnīt, tā ir jāizmanto un jāiegulda. Vasarā būs panākumi mīlestībā un radošumā un iespēja radīt bērnus.

 

Ūdensvīrs: peļņa un personīgās problēmas

Būs izmaiņas, kas galvenokārt attiecas uz attiecībām ar mīļajiem. Taču tuvākais loks atbalstīs Ūdensvīru, un attiecības ar tuviniekiem kļūs labākas.

Nāks vairāk peļņas un iespēju. Problēmas, kas satrauca Ūdensvīru, pamazām atkāpsies. Bet jums ir jārūpējas par mīļajiem, īpaši aprīlī un oktobrī.

Jāpievērš uzmanība arī transportlīdzeklim: piemēram, lai to laikus salabotu. Turklāt ir vērts pievērsties mājokļu jautājumiem: būs veiksme būvniecībā.

Taču tajā pašā laikā no jūnija līdz septembrim partneriem (personīgajiem un lietišķajiem) var rasties problēmas: tādas kā, piemēram, nelegālas attiecības ar pašu Ūdensvīru un problēmas ģimenē. Rūpējieties par saviem partneriem.

Taču gada beigās pienāks lielisks periods saziņai ar draugiem.

 

Zivis: Baltais mēness un labs gads tirdzniecībai

Baltais mēness, sargeņģeļa simbols, atrodas Zivīs, šis periods pēdējās zīmes pārstāvjiem sniedz garīgo apgaismību, laimi, kontaktus ar citiem cilvēkiem. Šis ir labs laiks dvēseles meklējumiem, kad pienāk atlīdzība par pagātnes darbiem.

Šis gads Zivīm ir labs laiks peļņai, mācībām, mācībām, literārai un komerciālai darbībai.

Lasi vēl: Prognoze 2023. gadam, visām zīmēm: Bet trim zīmēm šis gads būs īpašs!

Materiālie zaudējumi iespējami pavasara otrajā pusē un rudens otrajā pusē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru