Tamāra Globa pastāstīja, kāds būs Truša gads katrai no zīmēm

 

 

Svari

2023. gads no Svariem prasīs uzmanību ģimenei. Pirmajā pusē iespējama veiksmīga sadarbība ar partneriem. Var parādīties veselības problēmas, un tās būs jārisina nekavējoties, bez kavēšanās.

Gada otrajā pusē atdeve nāks no visa, kurā Svari ir ieguldījuši iepriekš – veselības, autoritātes, darba jautājumos, uzskata Globa. Viņus gaida lielas pārmaiņas, kurās galveno lomu spēlēs garīgums. Varbūt finanšu injekciju parādīšanās, kas līdz 2024. gada beigām. Notikumi, kas sagaida Svarus 2023. gadā, pēc Globas domām, nekad nav notikuši viņu dzīvē. Taču ir svarīgi neaizmirst parūpēties par bērniem, partneriem, ģimeni, finansēm un mantu.

 

Skorpions

2023. gadā Skorpioniem var būt grūtniecība, bērna piedzimšana. Ziema un pavasaris priecēs ar patīkamām pārmaiņām, un aprīlī darbā gaida kardinālas pārmaiņas. Vasarā Skorpioniem vairāk jāpaļaujas uz ģimeni un mīļajiem. Ja ir uz ko paļauties, tad viss ies labi, saka Tamāra Globa. Attīstības perspektīvas pavērsies gada otrajā pusē.

 

Strēlnieks

Gads būs labvēlīgs mīlestībai un radošumam. Un, lai gan pirmajā pusgadā iespējami ienaidnieku uzbrukumi (pat mājās) un spiediens no ārpuses, Strēlnieks spēs atrast izeju caur radošumu, bērniem un jaunām paziņām. Pavasaris ir atjaunošanās laiks, jaunu cilvēku rašanās, jaunas lietas, jaunas pieredzes laiks. Vasarā iespējami veiksmīgi ceļojumi, lai gan ne viss noritēs gludi, uzskata eksperte. Jums ir jāpārdomā visas savas darbības un nesteidzieties ar galvu, pretējā gadījumā jūs varat ciest finansiālus zaudējumus. Riskants periods šajā ziņā ir augusts un septembris.

Mežāzis

2023. gadā Mežāži piedzīvos veselu virkni notikumu. Gada sākumā ģimenē var būt zaudējumi, var nākt pretinieki ar prasībām. Šis ir pagrieziena punkts, kurā jums jāpaļaujas uz tuviem un gādīgiem cilvēkiem.

 

Pirmajā pusgadā iespējams iegādāties nekustamo īpašumu. Vasara ir laiks mīlestībai, bērniem, ģimenes papildināšanai, jaunām paziņām. Un rudenī Mežāžiem ir jāpalīdz saviem mīļajiem.

 

Ūdensvīrs

2023. gads Ūdensvīram ir pārmaiņu gads. Pirmajā pusgadā zīmi gaida labas finansiālās iespējas, lielas iegādes, jaunas alianses. Šis ir laiks mācīties un strādāt. Martā jums rūpīgi jāuzrauga finanses. Naudas pietiks, bet vajag pareizi ieguldīt būvniecībā un ekonomikā. Ja jūs tos neapdomīgi iztērēsiet, viņi vairs nenāks.

Ceļojot, Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem, var notikt nelaimes. Vasara būs piemērots laiks nekustamā īpašuma un izglītības uzsākšanai. Oktobrī nevajadzētu doties ceļojumos, tie nesīs zaudējumus. Līdz jaunajam gadam jūs varat sagaidīt jaunu draugu parādīšanos.

 

Zivis

Nekas slikts Zivis negaida 2023. gadā – ja vien jūs nesaņemat problēmas ar atvērtu vizieri, saka Globa. Dari labu, un tas tev atgriezīsies simtkārtīgi. Būs lieli pirkumi, nekustamā īpašuma iespējas. Taču būs arī veselības problēmas – iespējams, ar hroniskām slimībām.

Lasi vēl: Eksperti prognozē, ka 4 zīmes 2023. gadā gūs lielu naudu

Aprīlī un oktobrī var būt pārtraukumi finansēs. Maija sākums un jūnija beigas, kā arī novembra sākums ir laiks, kad iespējami ceļošanas apdraudējumi. Gads kopumā ir labs izglītībai, izaugsmei mājās, mācīšanai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru