Likteņa dāvana: divas zīmes gaida lielu veiksmi 2023. gada janvārī

Janvāris mums visiem nesīs veiksmi. Šis ir labvēlīgs periods. Tomēr eksperti uzskata, ka tikai divi apļa pārstāvji jutīsies daudz vieglāk.

Venēras enerģija janvārī iegūs pozitīvu spēku, un Merkurs, Marss un Urāns atbrīvosies no retrogrāda. Tas abām zīmēm padarīs laimīgākās janvārī.

Mežāzis atrodas visu četru minēto planētu ietekmē. Viņi kļūs par laimīgākajiem cilvēkiem.

Atrodoties Ūdensvīra zvaigznājā, Venera dos viņiem spēcīgu enerģiju, un no 12. janvāra Marss tos uzlādēs ar motivācijas daļu. Tālāk spēku dos Merkurs un Urāns. 2023. gada pirmais mēnesis šīs zīmes pārstāvjiem būs vislabvēlīgākais laiks. Zvaigznes ļaus viņiem iegūt jaunus draugus. Nav izslēgti arī mīlas piedzīvojumi. Mežāži piesaistīs pretējo dzimumu.

Arī Ūdensvīri jutīs visu četru planētu palīdzību, bet mazākā mērā. Urānam būs vislielākā ietekme pēc tam, kad 22. janvārī izkļūs no retrogrāda. Šajā laikā daudzās dzīves jomās sāksies patīkamas pārmaiņas. Planētas apgriezīs Ūdensvīra dzīvi, pateicoties kam tās mainīsies ārēji un iekšēji. Viņi veiks īstu izrāvienu darbā un darbos, radošumā, kā arī atbrīvosies no pieredzes un sāks attīstīties. Tāpat virsū būs Ūdensvīra intelektuālā darbība.

Lasi vēl: Eksperti ir sastādījuši naudas prognozi 2023. gadam visām zīmēm

Viņi spēs ātri pieņemt pareizos lēmumus, pateicoties savai intuīcijai, kas viņus pacels līdz citiem nepieejamam līmenim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru