Tamāra Globa nosauca 4 zīmes, kuras būs laimīgas 2023. gada aprīlī

 

Vēzis

Aprīlī, pēc Globas domām, Vēzim nekas nav neiespējams. Burtiski viss, ko viņš vēlas – no karjeras un finansēm līdz mīlestībai, zvaigznes viņam kalpos vislabākajā iespējamajā veidā. Jaunie Vēži šajā periodā varēs veidot spēcīgu nākotni savai ģimenei. Kopumā viss mēnesis viņiem būs jaunums.

Zīme satiks jaunus cilvēkus, no kuriem viens, Globa neizslēdz, var kļūt par otro pusīti. Un atkal izvēle ir pašu Vēžu ziņā. Zīmes ģimenes pārstāvjiem vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni – viņi būs laimīgi un tādu pašu attieksmi spēs nodot arī saviem Vēžiem.

Jauno cilvēku vidū būs uzticami partneri, kas aicinās Vēžus uz jauniem projektiem. Darbaholiķiem ir jānodod daļa savu spēku, pretējā gadījumā viņi nespēs visam tikt līdzi un graut savu veselību.

Parastā depresija pēc zīmes var rasties negaidīti. Centieties biežāk apmeklēt pavasara sauli, iesaka eksperte. Un doties uz sporta zāli.

Lauva

Aprīlis Lauvai būs pacilāta noskaņojuma mēnesis. Priecēs viss: draugi, otrā pusīte, darbs un bērni. Tieši tāpēc no Lauvas puses rūpes par mīļajiem kļūs iespaidīgas. Romantika iegūs kaislīgu nokrāsu, bērnus iepriecinās jaunas idejas, palielināsies investīcijas mājā. Ģimenes Lauvas kopā var doties ceļojumā.

Darbā tiks atrasts nepieciešamais kompromiss ar kolēģiem un priekšniecību, kuri beidzot ieklausīsies Lauvu  padomos. Visticamāk, ka vecie partneri atgriezīsies dzīvē ar jauniem projektiem, un darbs tiks iekrāsots ar atmiņu notīm.

Finanses būs tik stabilas, ka Lauvām steidzīgi gribēsies kaut ko mainīt – aprīlī neizturēs rutīnu.

Lasi vēl: Svari pēkšņi kļūs bagāti, Aunam viegla veiksme: jaunās nedēļas galvenie veiksminieki starp zīmēm

Nu, mēneša beigās Lauvas sajutīs jaunu enerģijas pieplūdumu. Jums nav jāatceras, kāpēc viņus piesaistīs kaitīgs, bet garšīgs ēdiens.

Zaudēt svaru palīdzēs sports, kas Lauvām paticis visu mūžu. Globa iesaka nepārspīlēt ar slodzi uz veselību, lai maijā nesabojātu garastāvokli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru