Tamāra Globa nosauca 4 zīmes, kuras būs laimīgas 2023. gada aprīlī

Eksperte sacīja, ka zvaigznes sola spilgtus un neaizmirstamus notikumus.

Tamāra Globa sacīja, ka 2023. gada aprīlis būs spilgts un notikumiem bagāts periods visiem. Tas būs īpaši interesants un neaizmirstams četriem varoņiem. Viņus gaida notikumi un pozitīvas emocijas visās dzīves jomās.

 

Vērsis

Vērsim pienācis laiks mainīt attieksmi pret darbu, ģimeni un dzīvi kopumā. Zīmes pārstāvjiem pavērsies jaunas perspektīvas, nākotne sola pārmaiņas karjerā.

Nomainīs vētras, taču tās Vērsi ietekmēs no pozitīvās puses. Viņi uz notiekošo skatīsies no augšas un nolems, ka ir laiks uzticēties kaut kam jaunam. Tajā pašā laikā finansēs nebūs klusuma, kas neapšaubāmi iepriecinās.

Uz šī fona veselība var mūs pievilt, tāpēc Vērsim tai vajadzētu pievērst lielāku uzmanību. Vislabāk ir iziet medicīnisko pārbaudi, veikt izmeklējumus, bet operāciju atlikt uz vēlāku laiku. Rudens tam ir piemērotāks, uzskata Globa.

Taču mīlestībā pat pazīstamās attiecībās var uzliesmot kāds romantikas pieskāriens. Precētais Vērsis ģimenes attiecību harmoniju piedzīvos jaunā veidā, un neprecētie nebūs sarūgtināti, jo viņu laiks vēl nav pienācis. Dvēsele jau būs mierīga, un visas domas pārņems profesionālā sfēra.

Strēlnieks

 

Arī Strēlniekus gaida darbīgs, dzīves baudījuma un mīlestības pilns mēnesis. Viņi vēlēsies atlikt pat steidzamas lietas uz vēlāku svētlaimes un pozitīva uzplūda. Lai tiktu līdzi gan darbā, gan personīgajā dzīvē, vēl ir jāsavāc sava griba dūrē, taču arī šeit Strēlnieks atradīs vietu kaut kam jaunam.

Tātad viņi var nākt klajā ar ideju par jaunu biznesu vai uzņēmuma paplašināšanu. Ja lēmums ir pareizs un uzbūvēts, tas sola nest labu peļņu. Globa nevēlējās nosaukt datumus, taču vērsa uzmanību uz zīmes pārstāvju veselību.

Lasi vēl: 3 zīmes, kas uzlabos finanses 2023. gada marta beigās Tamāras Globas prognoze

Pēc viņas prognozēm, mēneša beigās varētu būt pamats doties pie ārsta. Nav jābaidās – savārgums būs viegls, un mājvieta ar viņu mīlestību ātri nostādīs Strēlnieku uz kājām. Starp citu, pat zīmes ģimenes pārstāvji var pārdzīvot vardarbīgas kaislības šajā jomā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru