Grūto pārbaudījumu laiks: prognoze 2023. gada aprīlim visām zīmēm

Piecas zīmes pavasara vidū sagaida globālas pārmaiņas.

Aprīlis ir globālu pārmaiņu laiks dzīvē. Līdz ar pavasara iestāšanos notiek ne tikai dabas atjaunošana, bet arī pārvērtības visās jomās.

Eksperti uzskata, ka sezonas vidus ir periods, kad resursi rit pilnā sparā, taču, lai gūtu panākumus, būs japiepūlas. Tas būs īpaši pamanāms, kad debesīs notiks liela mēroga izmaiņas.

Kādas izmaiņas katras zīmes dzīvē novedīs pie planētu virziena maiņas.

Auna prognoze 2023. gada aprīlim

Mēneša pirmajā pusē Aunam jānodarbojas ar resursu un možuma uzkrāšanu, jo aprīļa otrajā pusē tie viņiem būs ļoti nepieciešami, lai sasniegtu ilgi gaidīto rezultātu.

Tiecoties uz panākumiem, zīmes pārstāvji var pilnībā aizmirst par ģimeni. Noteikti atrodiet laiku savā aizņemtajā grafikā, lai pavadītu vakaru vai nedēļas nogali ar mīļajiem.

“Tajā pašā laikā Auna uzmanības fokuss tiks novirzīts uz mājsaimniecības darbiem. Radinieki prasīs no jums uzmanību, neliedziet viņiem to. Mājas labiekārtošanu vislabāk veikt kopā,” ieteica eksperte.

Aprīlī stresa mazināšanai vajadzētu veikt garīgās prakses vai doties atvaļinājumā uz pāris dienām.

 

Vērša prognoze 2023. gada aprīlim

Aprīlī konservatīvajiem Vēršiem būs diezgan grūts laiks. Liktenis viņiem sagādās liela mēroga pārmaiņas dzīvē.

“Tavs uzdevums ir pieņemt visu jauno kā labu. Nopietnas izmaiņas var ietekmēt karjeru, tāpēc pievērsiet īpašu uzmanību saviem tiešajiem pienākumiem, vēlreiz pārbaudiet oficiālos dokumentus,” ieteica speciāliste.

Aprīlī šo zīmi sagaida nelieli komandējumi. Tie novedīs pie labvēlīgām pārmaiņām karjerā. Tāpat šajā jautājumā var palīdzēt publiskā uzstāšanās un tiešraides.

Venēra otrajā mājā ir laba finansēm. Galvenais neaizmirst sevi palutināt.

 

Dvīņi – prognoze 2023. gada aprīlim

Aprīlī Dvīņi kļūs par pretējā dzimuma magnētu. Vieglprātīgai zīmei ir svarīgi iemācīties savaldīt sevi, pretējā gadījumā viņu personīgajā dzīvē var gadīties nepatīkami notikumi.

Iestājoties siltajām dienām, Dvīņi vēlēsies kaut ko mainīt savā izskatā. Prognozes brīdina: eksperimentēt ar attēlu vari tikai mēneša sākumā.

“Retro dzīvsudraba periodā – no 21. aprīļa līdz 15. maijam – labāk nepūlēties ar frizūru maiņu un plastisko ķirurģiju,”.

Ja martā gaisa stihiju paspārnē dzimušo lietās bija vērojama stagnācija, tad aprīlī Dvīņiem atkal būs jāpielāgojas strauji mainīgajiem apstākļiem. Iestādes izvērtēs viņu veikumu. Aprīlī var notikt ilgi gaidītā paaugstināšana.

Zvaigznāju zīmi pavadīs veiksme jūsu centienos. Ir vērts iestāties padziļinātos apmācību kursos vai sākt mācīties svešvalodas.

Vēža prognoze 2023. gada aprīlim

Vēžu personīgā dzīve aprīlī sasniegs jaunu līmeni. Pavasara siltums beidzot izkausēs neticīgās zīmes sirdi, kas ļaus viņam pilnībā izšķīst mīlestības un romantikas gaisotnē. Arī šajā laikā parādīsies jauni panākumi karjerā.

“Dodieties uz sanāksmēm, aktīvi iepazīstieties, runājiet par sevi un savu iecienīto biznesu – jūs tiksiet pamanīts un novērtēts,”.

Lai mazinātu stresu un atbrīvotu iekšējo potenciālu, varat sākt apmeklēt nostāšanās uz nagiem praksi vai pierakstīties pie psihoterapeita. Otrais pavasara mēnesis, pēc prognozes, dos spēku un enerģiju, lai īstenotu visdrosmīgākos sapņus. Arī periods ir piemērots bērna ieņemšanai.

 

Lauva – prognoze 2023. gada aprīlim

Aprīlī Lauvām ir svarīgi būt uzmanīgiem. Pateicoties pastāvīgajām debess ķermeņu izmaiņām, zīmes noskaņojums mainīsies ļoti ātri, un lietas var iziet no kontroles. Bet krasi traucējumi plānos un nelielas nepatikšanas, saskaņā ar prognozi, pozitīvi ietekmēs to cilvēku dzīvi, kuri dzimuši zem uguns stihijas valdīšanas.

“Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka visi pārsteigumi noved pie lieliem panākumiem. Nepievērsiet uzmanību jums adresētai kritikai, tā netraucēs virzīties uz saviem profesionālajiem mērķiem,” dalījās speciāliste.

Aprīlī ir svarīgi nepārslogot sevi un dažas dienas atvēlēt vienatnei un atpūtai. Varbūt jums vajadzētu doties uz atpūtas namu vai sanatoriju. Ir jābauda dzīve un jāspēj abstrahēties no problēmām.

 

Jaunavas prognoze 2023. gada aprīlim

Aprīlī visa Deva uzmanība tiks pievērsta karjerai. Šīs zīmes pārstāvjus visvairāk ietekmēs Merkura retrogrāds. Zemes spēku paspārnē dzimušajiem būs grūti darīt parastās lietas, viņu dvēselēs iedzīvosies liesa un šaubas par sevi. Dažas Jaunavas diez vai piespiedīs sevi strādāt, jo uz viņiem gulsies problēmu un raižu nasta.

Tā kā darbs prasīs visu laiku, spēku un enerģijas attiecībām neatliks enerģijas. Šī iemesla dēļ iespējami konflikti ar otro puslaiku.

“Uzticieties savai intuīcijai, nesteidzieties ar lēmumu pieņemšanu,”.

Lasi vēl: Svari pēkšņi kļūs bagāti, Aunam viegla veiksme: jaunās nedēļas galvenie veiksminieki starp zīmēm

Ir svarīgi neaizmirst atpūsties. Iespējams, pavasara vidū Jaunavām būs jādodas komandējumā. Šo komandējumu ir vērts plānot tā, lai apvienotu darbu ar iespēju nedaudz atpūsties.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru