Tamāra Globa katrai zvaigžņu zīmei sastādīja prognozi 2023. gadam

 

Tamāra Globa izstrādāja īsu prognozi visām zvaigžņu zīmēm 2023. gadam.

 

Auns

Aunam 2023. gadā būs jāapgūst kaut kas jauns. Varbūt tas būs jautājums par kvalifikācijas paaugstināšanu vai citas izglītības iegūšanu. Uzlabojiet savu finansiālo stāvokli.

 

Vērsis

Vēršiem veiksies arī materiālā ziņā, bet gadījumā, ja viņi iemācīsies kontrolēt tēriņus. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem gaidāma liktenīga tikšanās ar dvēseles radinieku.

 

Dvīņi

Dvīņi 2023. gadā spēs izpildīt visus savus, taču šim nolūkam būs jāpieliek lielas pūles. Šis ir īstais laiks, lai kvalitatīvi mainītu savu dzīvi, ieaudzinātu labus ieradumus un mainītu diētu.

 

Vēzis

Vēžiem 2023. gads būs laimīgs gads. Pārvaldiet savas finanses un ceļojiet. Eksperte tikai iesaka izvairīties no toksiskiem cilvēkiem.

 

Lauva

2023. gadā Lauvas sabiedriskais loks krasi mainīsies. Ar otro puslaiku var rasties pārpratumi. Vientuļie zīmes pārstāvji, gluži pretēji, vadīs pazīšanos.

 

Jaunava

Jaunavas varēs realizēt savas ieceres 2023. gadam, lai gan būs jāpieliek daudz pūļu. Eksperte neiesaka ņemt kredītus un aizņemties naudu.

 

Svari

Veiksmīgākais mēnesis Svariem 2023. gadā būs jūnijs. Kopumā gads ir pozitīvs, bet nevar būt mantkārīgs.

 

Skorpions

Gada sākums Skorpioniem būs grūts. Var rasties grūtības ģimenē un darbā. Tamāra Globa iesaka neekonomēt naudu remontam un veselībai.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem 2023. gadā vajadzētu koncentrēties uz patiešām svarīgām lietām. Birokrātiskā kavēšanās būs viegli atrisināma.

 

Mežāzis

Mežāžiem gads būs mierīgs, un no jūnija būs laba iespēja mainīt darbu.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs neparasts gads. Kāds varēs mainīt profesiju, citus gaida ceļojumi un jaunas iepazīšanās.

Lasi vēl: Dzīvos kā karaļi! Tamāra Globa nosauca zvaigžņu zīmes, kurām būs veiksme un dzīves baltā svītra 2022. gada septembrī

Zivis

Lai gan Tamāra Globa 2023. gadā Zivīm saskatīja finansiālas grūtības, zīmes pārstāvji iegūs iespēju attīstīt savu karjeru un iegūt paaugstinājumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru