Vasilisa Volodina: Mīlestība no pagātnes var atgriezties trim Zvaigžņu zīmēm, no 11. līdz 17. septembrim

Mīlestība nav tikai sajūta, tas ir prāta stāvoklis, un visi zina, ka patiesa mīlestība nekad nemirst, tā tikai izgaist un kūp kā ogles daudzus gadus.

Bet gadās, ka pēkšņi uz oglēm uzpūš nejauša vēja brāzma, un mīlestība atkal uzliesmo ar brīnišķīgu uguni, kuru nevar nodzēst.

 

Vasilisa Volodina sacīja, ka laika posmā no 11. līdz 17. septembrim zvaigznes dos priekšroku mīlētājiem, kuru jūtas vēl nav pilnībā izgaisušas.

Šajās dienās var notikt visnegaidītākais, un mīlestība uzliesmos, ieelpos svaigu gaisu un spārnos lidos uz debesu debesīm.

 

ŪDENSVĪRS

Tāpēc mūsdienās ir ļoti iespējams, ka Ūdensvīra dzīvē atgriezīsies pagātnes mīlestība, vienlaikus sniedzot daudz pozitīvu emociju.

Nebūs strīdi un izrēķināšanās, būs viegla, nepiespiesta saruna, kas atgriezīs jūtas, pat ja uzskatījāt, ka tās ir izdzisušas.

 

DVĪŅI

Dvīņi smaida šai pasaulei un kliedz visiem par to, cik brīnišķīga ir viņu dzīve, bet tas, kas īsti notiek viņu dvēselē, nav zināms nevienam, pat tuvākajiem cilvēkiem.

Vasilisa Volodina stāsta, ka laika posmā no 11. līdz 17. septembrim Dvīņu dvēselē parādīsies cerība, ka dzīve vēl nav zaudēta, ka labākais nav aiz muguras, bet, gluži pretēji, ir priekšā!

Cilvēks no pagātnes pieklauvēs pie tavām durvīm vai satiks tevi ceļā, un tu vairs nespēsi pretoties savām jūtām.

 

VĒZIS

Vēžiem būs ļoti grūti pieņemt faktu, ka mīlestība joprojām ir dzīva un tā izmisīgi klauvē pie ievainota putna sirds.

Bet, uzzinot, ka mīļotais cilvēks jūtas tāpat, viņi vairs nevarēs klusēt un paturēt jūtas sevī.

Lasi vēl: Tamāra Globa katrai zvaigžņu zīmei sastādīja prognozi 2023. gadam

Ja tu spersi pirmo soli, tad dzīve tiešām mainīsies ļoti un ļoti strauji, tikai tici zvaigznēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru