Dzīvos kā karaļi! Tamāra Globa nosauca zvaigžņu zīmes, kurām būs veiksme un dzīves baltā svītra 2022. gada septembrī

 

Tamāra Globa pastāsta, kurām no Zvaigžņu apļa pārstāvjiem septembrī būs patīkami notikumi. Šajā periodā visu cilvēku uzmanība tiks piesaistīta konfliktiem, kā arī sadzīves, ekonomiskiem jautājumiem, studiju un karjeras jautājumiem.

Tomēr četras Zvaigžņu zīmes septembrī var cerēt uz veiksmi un panākumiem.

 

Agrā rudenī Dvīņi varēs uzsākt rosības uzplūdu. Tas būs saistīts ar darbu, ģimeni un attiecībām ar citiem. Ir vērts pievērst uzmanību mīļajiem un bērniem.

Sāksies aktīvi procesi radošajā un intelektuālajā darbībā. Šajā laikā neatstājiet novārtā draugu palīdzību.

 

Jaunavas primāri kārtos tēva lietas un karjeras jautājumus. Šie jautājumi viņus vajā vēl sešus mēnešus. Visu septembri šīs Zīmes pārstāvji nodarbosies ar materiālajiem jautājumiem, domājot, kur ieguldīt naudu. Rezultātā viņi sasniegs finansiālu labklājību.

Tajā pašā laikā nevajadzētu nekavējoties tērēt visus līdzekļus.

 

Skorpioni pamanīs, kā septembrī viss ap viņiem sāks mainīties. Mums jāiemācās pielāgoties šīm pārmaiņām, lai sasniegtu izaugsmi un labklājību. Šajā cīņas periodā šīs zīmes pārstāvji varēs pavērt lieliskas iespējas mainīt savu un tuvinieku dzīvi uz labo pusi.

Tas ir jauna dzīves posma sākums, kas var beigties vislabākajā iespējamajā veidā.

 

Zivīm septembrī arī sāksies jauns dzīves periods, kas skars gan ģimenes jautājumus, gan mājokļa un dzīves pārmaiņas. Pirmkārt, uztraukums izraisīs nekustamā īpašuma jautājumu.

 

Lasi vēl: Tamāra Globa: Septembris būs problemātisks četrām zvaigžņu zīmēm

 

Jums jāpievērš uzmanība finanšu lietām. Veiksme var viņus apsteigt jaunā dzīvesvietā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru