Septembris būs neveiksmīgs 7 zodiaka zīmēm. Noskaidro kam un kādā ziņā neveiksies!

Septembris būs neveiksmīgs 7 zodiaka zīmēm. Noskaidro kam un kādā ziņā neveiksies!

Pirmā septembra puse

Septembra pirmā puse nebūs veiksmīga jautājumos, par kuriem atbild Venēra: mīlestībā, naudā, sabiedriskajās attiecībās, mākslā, modē un skaistumkopšanā.

2.-5.septembrī nav ieteicams doties pie friziera, izvēlēties apģērbu, rotaslietas un aksesuārus, nodarboties ar mājas interjeru vai zemes gabala apkopšanu, veikt rokdarbus, iepazīties, ieplānot randiņus, organizēt un apmeklēt sabiedriskus pasākumus, doties uz izstādēm, teātri, atpūsties restorānos, uzsākt biznesu, no kura ir iecere saņemt materiālus labumus, cerēt uz vieglu peļņu un dāvanām.

Lasi arī: 3 pašas bezkaunīgākās zodiaka zīmes

Visos šajos jautājumos būs sagaidāma neveiksme. Vai nu nekas nesanāsk vispār, vai izdosies slikti, vai vēl vairāk – radīs papildus problēmas. Īpaši neveiksies zīmēm, kuras atrodas Venēras ietekmē – VĒRSIM, SVARIEM, VĒZIM, AUNAM un MEŽĀZIM.

Bet! Ja Vērsim, Vēzim un Svariem ir paziņas, kas dzimušas Dvīņu vai Jaunavas zīmē, viņi palīdzēs sakārtot situāciju vai laikus sniegs labu padomu, un nepatikšanas nemaz nenotiks.

Septembra vidus

No 15. līdz 16. septembrim Venēras un Urāna kvadrāts brīdina par impulsīviem soļiem mīlestībā un naudas lietās. Sākumā situācija izskatīsies vilinoša. Nauda, romantika, atpūta, gaiša, spilgta un piepildīta dzīve burtiski pati iekritīs rokās. Jums vienkārši ir jāatceļ visi plāni un jārīkojas ātri, ātri, lai nepalaistu garām. Bet jāņem vērā, ka beigu beigās, lai kāds arī būtu iznākums, jūs nejutīsieties priecīgi.

Ja saņemsiet to, ko vēlaties, jūs būsiet vīlušies kolīdz ieskatīsieties rūpīgāk. Ja nesaņemsat to, ko vēlaties, būsat bēdīgi un sarūgtināti. Šajā situācijā ieguvēji būt tie, kuri labāk izvēlēsies zīli rokā, nevis medni kokā. Šis padoms īpaši aktuāls VĒRSM, LAUVĀM un SVARIEM.

 

Otrā septembra puse

Mēneša otrā puse būs neveiksmīgi jautājumos, par kuriem atbild Merkus – braucieniem, iepazīšanām, komunikāciju, sanāksmēm, studijām, apmācībām, konferencēm, publikācijām, pārcelšanos, tirdzniecību, apmaiņu, starpniecību. Šīs lietas izdosies slikti no 17. līdz 23. septembrim. Ja neveiksies kādā no iepriekš minētajām lietām, var gadīties, ka arī viss cits izdosies slikti.

24. septembrī vienkārši nekas neizdosies. Turklāt lietas apturēs kāda negaidīta un nepatīkama situācija – avārija, traumas, strīdi. Šie brīdinājumi attiecas uz DVĪŅIEM, JAUNAVĀM un SVARIEM. Bet Auns un MEŽĀZIS var gūt panākumus, tomēr arī viņus sākotnējie panākumi var ieves tikai nepatikšanās. Tāpēc viņiem nav jātirgojas, jāuzstājas vai jāiepazīstas vienam ar otru – kaut arī viņiem būs šāda iespēja.

 

Septembra beigas

Mēneša beigās visneveiksmīgākā zīme būs AUNS. Aunam vispār būs grūts mēnesis – Marsa retrogēnuma dēļ viņi neatradīs sev pielietojumu. Viņu iekšienē viss vārīsies, bet aktīvas darbības nebūs. Jo vairāk Auns kaut kādā lietā ieguldīs savus spēkus, jo skaidrāk viņš pamanīs, ka efektivitāte ir nulle.

Gudrākie Auni septembri veltīs plānošanai vai atgriezīsies pie veca nepabeigta biznesa pārstrādes. Bet septembra beigās, sākot no 26. datuma, Aunu burtiski vajās neveiksmes. Viss izdosies ar lielām grūtībām. Uz viņiem izkritīs rūpes, kuras nebūs ne spēka, ne laika risināt – bet arī no tās izvairīties nebūs iespējams.

Lasi arī: Lūk, kāpēc cilvēki grib būt tev līdzās, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

Auna iniciatīvas atdusies burtiski kā pret sienu. Būs sajūta, ka visos jautājumos viņiem būs spieķis ritenī. 26.-30.septembrim Aunam labāk neko nedarīt, bet paņemt atvaļinājumu un doties atpūsties. Atvaļinājumā ieteicams sevi nepārslogot, nesportot, neiet pārgājienos, nepeldēt, kopumā nedarīt neko!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru