3 pašas bezkaunīgākās zodiaka zīmes

Bezkaunība mūsu sabiedrībā viennozīmīgi tiek uzlūkota kā negatīva īpašība. Nevienam nepatīk, kad kāds lien bez rindas, zvana vēlu vakarā un sabiedriskajā transportā apsēžas pa divām vietām.

Bet reizēm tas ir vienīgais veids, lai panāktu savu un sajustu komfortu. Astrologi apgalvo, ka bezkaunības pakāpe ir atkarīga no tā, kādā zodiaka zīmē esi dzimis. Piedāvājām iepazīties, kuras ir 3 pašas nekaunīgākās zodiaka zīmes.

1. Vērsis

Reizēm viena automašīnas stāvvieta vai blakus krēsls transportā līdzās Vērsim, var tev maksāt daudz nervu. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr rūpējas par savu komfortu. Iespējams, apkārtējos tas kaitina, bet Vērsim tā ir labi. Viņš atpogās transportā savu kreklu, novietos mašīnu nepiemērotā vietā, kā arī nekautrēsies paprasīt tev palīdzību vēlā vakara stundā. Vērši bieži sev par partneriem un draugiem izvēlas cilvēkus, kuri neprot atteikt. Tādā veidā viņi šos cilvēkus izmanto.

2. Strēlnieks

Strēlnieks tik ļoti nerūpējas par savu komfortu, tomēr viņš vienmēr cenšas būt pirmais un iegūt visu bez maksas. Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji mīl apiet rindu. Tāpat viņi uzprasās ciemos un aizņemas personīgās mantas. Ja darbā Strēlnieks izdara kaut ko ne tā, pilnīgi iespējams, ka vainu viņš uzliks savam kolēģim.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru