Saņemiet svarīgu padomu no savas zemapziņas

SPULDZE

Lielākā daļa cilvēku šajā attēlā redzēs spuldzi. Tas nav nekāds brīnums. Tā ir laba zīme, kas norāda uz to, ka šobrīd jūs esat pilnīgi laimīgs. Jūs esat pilns enerģijas, ko vēlaties tērēt jeb kam: darbam, vaļaspriekiem, mīļajiem, ceļojumiem utt. Protams, tas nav bez problēmām. Bet, kam tādu nav, vai ne? Cilvēka dzīve sastāv no šķēršļu pārvarēšanas, un jūs to lieliski saprotat. Nelielas nepatikšanas neietekmēs jūsu jautrību un enerģiju. Jūs varat atrisināt dažādas sarežģītības problēmas.

Bet tas vēl nav viss! Ķepiņa ir ideju simbols. Iespējams, ka drīz jūs iedvesmosiet uz ilgu laiku atliktu lēmumu un būsiet radošs. Jūsu zemapziņa ir gatava dalīties ar resursiem, bet tikai tad, ja jūs izrādāt apņēmību.

KOKS

Psiholoģijā koki simbolizē briedumu un gudrību. Ja attēlā redzējāt koku zarus, tad esat garīgi un emocionāli nobriedis cilvēks. Impulsīvas darbības notiek ārkārtīgi reti. Jūs vēlaties visu rūpīgi nosvērt. Jūs esat gudrs un saprātīgs. Jūs dzīvojat pēc principa “7 reizes nomērīsiet, 1 – nogriezīsiet”.

Lasi arī: Pirmais burts, ko redzat attēlā, parādīs, kāds cilvēks jūs esat.

Un tas ir ļoti pareizi! Jūs nemeklējat piedzīvojumus, jo domājat, ka jums tagad nepieciešama atpūta. Jūsu zemapziņa ir gatava dot impulsu, lai jūs iesaistītos sevis izzināšanā un pilnveidošanā. Attīsties garīgi un esi laimīgs!

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru