Izvēlieties Eņģeļa karti un atklājiet viņa priecīgo vēstījumu

Izvēlieties vienu kārti, kas jūs visvairāk piesaista (ieklausieties intuīcijā) un pēc tam atklājiet Eņģeļa vēstījumu savai dzīvei.

Ja izvēlējāties:

KARTE NR. 1. – CERĪBAS

Jūsu izvēlētā kartīte liek domāt, ka jūsu vēlmes ir tuvu tam, lai tās īstenotu, un ka tieši jūs esat savas dzīves un likteņa arhitekts. Visums vienmēr atalgo tos, kas strādā ar neatlaidību, mīlestību un centību.

Dažreiz jūs varat domāt, ka viss notiek ne tā, kā jūs iedomājāties, taču ir ļoti svarīgi nekad nezaudēt ticību panākumiem. Ja nokrītat, piecelieties un mēģiniet vēlreiz, jo neatlaidība ir patiesu panākumu atslēga.

Vēstījums: Jūs drīz redzēsiet, cik brīnišķīgu svētību pilna ir jūsu dzīve.

KARTE NR. 2. – LABKLĀJĪBU

Šī kartīte vēsta, ka katra jūsu bezmiega nakts, katrs jūsu agrais rīts un visas pūles, ko jūs ieguldāt savu sapņu piepildīšanai, drīz nesīs rezultātus.

Nestāviet uz vietas un vienmēr virzieties uz priekšu, jo tāpat kā jūsu griba, arī jūsu rīcība un neatlaidība tiks apbalvota. Viss, ko esat izdarījis, tuvina jūsu sapnim.

Tavs šodienas vēstījums: turpini strādāt ar mīlestību un piepildi savu dzīvi ar ticību, jo drīz tev pienāksies atlīdzība, viss, ko cerēji, drīz piepildīsies.

KARTE NR. 3. – PĀRLIECĪBU

Atcerieties, ka nakts tumšākais laiks ir laiks, kam seko jauna rītausma. Neatkarīgi no apstākļiem, nekad nepadodieties un ļaujiet, lai jūsu gribasspēks un vēlme virzīties uz priekšu ir stiprāki par šķēršļiem, ar kuriem jūs varat saskarties ceļā.

Atcerieties, ka bez cīņas nav triumfa un vienmēr jāizturas neatlaidīgi un neatlaidīgi par to, ko vēlaties sasniegt. Jums var nākties smagi strādāt, taču ļoti drīz jūsu dzīvē ienāks pārliecība, un jūs varēsiet gūt visu savu pūļu un centību rezultātus.

Vēstījums: Ejiet ar ticību panākumiem, jo ​​labākais vēl ir priekšā.

KARTE NR. 4. – SPĒKU

Šajā kartītē teikts, ka jūs esat brīnišķīgs cilvēks, un jūs jau esat daudz sasnieguši savā dzīvē un ka tieši jūsu gribasspēks palīdz sasniegt mērķus.

Bet ir situācijas, kad jūs domājat, ka jūsu darbs nedod vēlamo rezultātu. Jums jāatceras, ka katra jūsu veiktā darbība ir sēkla, kas nākotnē vienmēr nesīs brīnišķīgus rezultātus. Tam, kam lemts notikt, noteikti jānotiek īstajā laikā.

Vēstījums: Katru dienu dzīvojiet smaidīgi un mēģiniet visu iespējamo, jo, ja jūs atdosiet visu labāko, dzīve vienmēr sniegs to labāko.

KARTE NR. 5. – LAIMI

Šī kartīte jums atgādina, ka viss, ko jūs darāt dzīvē ar smaidu uz lūpām, jums klājas labi. Atcerieties, ka saulaina diena vairāk ir atkarīga no jūsu attieksmes pret dzīvi, nevis no saules, tāpēc katrs jauns rīts, kad sākat jaunu dienu, droši paziņo, ka šī diena būs labākā diena jūsu dzīvē.

Dzīvo ar ticību un optimismu, jo tas izpaudīsies visā, ko tu dari. Un, ja pasaulē plosās viesuļvētra, neļaujiet tai ievilkt sevi savā vidū, bet drīzāk inficējiet pasauli ar savu prieku un mieru.

Atcerieties: laime ir jūsu eksistences centrs, jūs esat laimīgs cilvēks, kurš dzīvo dzīvi pilnībā.

KARTE NR. 6. – SAPŅUS

Šī kartīte jums atgādina, ka veiksme ir jūsu darba rezultāts, kas jūs tuvina jūsu sapnim. Dzīve ir par labu sapņotājiem, tāpēc nekad nebeidz sapņot, jo viss, ko tu spilgti iedomājies un par kuru tu strādā ar entuziasmu, būs tas, kas materializējas tavā reālajā pasaulē.

Visas jūsu fantāzijas, visi plāni, par kuriem vienmēr esat sapņojuši, drīz piepildīsies, bet viss ir atkarīgs tikai no jums. Turpiniet dzīvot savu pozitīvo dzīvi, mosties katru rītu ar pārliecību, ka katra jauna diena būs labāka.

Vēstījums: Nekad nepārtrauciet kustību uz priekšu. Ļaujiet tai būt maziem soļiem, bet rezultāts gūs lielus panākumus. Ej uz priekšu un piepildi savus sapņus.

Lasi vēl: Izvēlieties karti un uzziniet, ko zvaigznes runā par jūsu nākotni

Avots:

zen.yandex

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru