Saņemiet svarīgu padomu no savas zemapziņas

Ar attēla testu palīdzību psihologiem izdodas daudz pastāstīt par cilvēku. Piemēram, viņi var precīzi raksturot viņa personības iezīmes, izprast viņa motīvus, bailes un kompleksus, bet pats interesantākais ir tas, ka ar šādu testu palīdzību ir iespējams izvilkt noslēpumus, kas slēpjas dziļi cilvēka zemapziņā.

Kas mums jādara?…

Paskatieties uz attēlu un atcerieties ko PIRMO ieraudzījāt dotajā attēlā, un izlasiet svarīgu padomu no savas zemapziņas

Tātad jūs redzējāt …

 

ZVEJNIEKS

Šobrīd jums nav viegli. Iespējams, ka jūs piedzīvojat nopietnas psiholoģiskas ciešanas. Jūs esat apjucis un nomākts. Kaut kas ļoti sarūgtināja jūsu pagātnē. Zemapziņa dalīsies ar jums resursos, taču tikai tad, ja pārtrauksit sevi mānīt un godīgi atzīsiet, ka jums nepieciešama palīdzība. Saskaras ar savām bailēm un skumjām, aptver visas savas negatīvās emocijas un sāc strādāt pie sevis. Varbūt jums vajadzētu apmeklēt psihologu.

DEBESIS, PUTNI

Ja jūs redzējāt mākoņus vai putnus, tad zemapziņā saprotat, ka jūsu vidē ir nelabvēlīgs cilvēks. Bet mīlestība pret cilvēkiem un tieksme pēc visiem neļauj to atzīt sev. Pat ja jūs jūtat, ka kaut kāda personība izjūt nepatiku pret jums, jūs tik un tā cenšaties iekarot viņa labvēlību. Bet padomā, vai tev to vajag? Varbūt prātīgāk būtu apņemt sevi ar cilvēkiem, kuri tevi mīl un novērtē?

Lasi vēl: Izvēlieties Eņģeļa karti un atklājiet viņa priecīgo vēstījumu

 

Šķir otru lapu un lasi tālāk, ja redzēji kādu citu variantu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru