Pāvels Prilučnijs nolēma pamest Miroslavu Karpoviču un atgriezties pie bijušās sievas

Pāvels Prilučnijs un Miroslava Karoviča bija attiecībās piecus mēnešus. Viņi pat pārcēlās uz jaunu māju, jo Miroslava, pēc iekšējās informācijas, nevēlējās dzīvot savrupmājā, kuru Pāvels reiz dalīja ar savu bijušo sievu Agatu Mucenieci un abiem bērniem.

Pāra laime nebija ilga, Pāvela cilvēki stāstīja, ka viņš nav izturējis spiedienu no Miroslavas puses, visu laiku klīda baumas par viņu kāzām. “Viņam šķita, ka Mira un viņa māte viņu spiež.” Viņš tikai dabuja šķiršanos, bet viņu atkal spiež, ziņo insaiders.

Tagad, šķiroties no Karpovičas, Prilučnijs vēlas atgriezt bijušo sievu, bet nezina, kā. Pāvels un Agate izšķīrās 2020. gada jūnijā, tad Agate ļoti smagi pārdzīvoja ģimenes šķiršanos un pat nevarēja saukt Karpoviču vārdā, saucot viņu par “sieviešu dzimuma īpatni”. Tagad meitene ir guvusi panākumus Youtube, kur viņa vada savu raidījumu “Godīga šķiršanās”, ar mediju personībām apspriežot viņu šķiršanās stāstus.

Lasi arī: No skolas un uz visu mūžu: kāpēc Habibs Nurmagomedovs slēpj savu sievu

Tiek ziņots, ka Miroslava Karpoviča ir šokēta par notiekošo, viņa pat vērsās pie palīdzības pie psihoterapeita, lai tiktu galā ar savām emocijām. Šis fināls bija skumjš un negaidīts.

Avots:

film

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru