Labvēlīgas dienas 2020. gada novembrī

Spēka dienas ir vislabvēlīgākās dienas novembrī. Šajās dienās notiek astroloģiskie notikumi, kas labvēlīgi ietekmē cilvēku veiksmi un noskaņojumu.

Spēka dienās centieties vairāk laika savām iecienītākajām lietām, kā arī nekrist nomāktībā. Novembrī būs iespēja gūt panākumus darbā un biznesā, tāpēc ticiet sev. Izmantojiet pašatjaunošanās noslēpumus, lai vienmēr būtu augšā.

3. novembris – Retrogrādā Merkura noslēgums

Tā būs pirmā planētas tiešā kustības diena, kā arī pēdējās retrogrādas kustības beigas. Šo nozīmīgo un svarīgo dienu ir vērts veltīt jaunu lietu sākumam, iepazīšanās ar cilvēkiem. Merkura pozitīvā enerģija, kas atkal atgūs savus spēkus, paliks pie mums vēl dažas dienas, bet tieši 3 skaitlis būs vissvarīgākais laiks. Daudzi cilvēki sajutīs vieglumu, laimi, optimismu.

9. novembris – Marss un Venera

Marss un Venera ir divas planētas, kas ir pilnīgi pretējas savai enerģijai un noskaņojumam. Kad starp šiem kosmiskajiem objektiem notiek pretstats, tas ir, kad viņi ceļas pa dažādām pusēm no Zemes, tas labvēlīgi ietekmē cilvēkus. Šajā dienā var gūt panākumus, finanšu jomā, mīlestībā. Cilvēkiem pietiks enerģijas, būs vēlme dzīvot un nest labumu šai pasaulei.

11. novembris — spoguļdatums

11.11 ir viens no jaudīgākajiem, ja ne spēcīgākajiem spoguļdatums visa gada garumā. Šī diena tiek uzskatīta par labu laiku jauniem sākumiem, nodomu un rituālu formulēšanai vēlmju piepildīšanai. Astrologi atzīmē, ka dilstošā Mēness Jaunavā pozitīvais noskaņojums papildinās šī skaitļa radošo enerģiju. Tā būs ļoti spilgta un neaizmirstama diena.

14. novembris — Retrogrādā Marsa noslēgums

Sarkanā planēta 14. datumā sāks savu tiešo kustību, kas ilgs līdz gada beigām. Šī būs laba diena, kurā arī Mēness atradīsies labvēlīgā stāvoklī. Kopumā šo dienu var nosaukt par atbrīvošanos no bailēm un kompleksiem. Daudziem cilvēkiem parādīsies motivācija, jauniem panākumiem un vēlmēm. Astrologi šajā dienā iesaka tiekties pēc pozitīvā, atvainoties par pagātnes kļūdām.

29. novembris — Retrogrādā Neptūna noslēgums

Neptūns kļūs par trešo planētu, kas novembrī atbrīvosies no retrogrāda. Šī būs ļoti svarīga diena. Astrologi un vietnes dailyhoro.ru eksperti atzīmē, ka 29. datumā daudzu cilvēku dzīve mainīsies uz labo pusi. Neptūns ir planēta, kas maina noteikumus, un atbrīvošanās no retrogrāda nozīmēs, ka viss sliktais, kas noticis iepriekš, izrādīsies ļoti veiksmīgs. Tas īpaši skars tos, kuri ir smagi strādājuši, centīgi strādājuši pie kolektīva, ģimenes.

Centieties šajās dienās ievērot Visuma likumus. Tas palīdzēs kļūt laimīgākam, piesaistīt vēl vairāk veiksmes un, galvenais, turēt viņu līdzās. Novembris solās būt piesātinātam un patīkamam mēnesim.

Avots:

eaomedia

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru