No skolas un uz visu mūžu: kāpēc Habibs Nurmagomedovs slēpj savu sievu

Reiz Habiba Nurmagomedova tēvs atzinās, ka viņu ģimenē ir pieņemts, ka viņiem ir divas sievas. Taču pats cīnītājs paļaujas uz citiem uzskatiem, un no jaunības gadiem viņš bija uzticīgs tikai  savai mīļotajai -Patimatai.

Kā zināms, slavenais Dagestāns ir pazīstams ar savu izredzēto kopš skolas laikiem – viņi abi nāk no mazā Sildi ciemata. Jaunībā Habibs iemīlējās kaimiņu meitenē, taču uz kādu laiku bija spiests atteikties no vētrainā romāna par labu treniņiem, kas norisinājās viņa tēva vadībā.

Lasi arī: Speciālisti ir noteikuši visvarbūtīgāko scenāriju “pasaules gals”

Un tomēr 2013. gadā pāris tomēr uzrīkoja kuplas kāzas. Šo svētku fotogrāfijas izplatījās internetā, bet viesi un tīmekļa lietotāji nevarēja saskatīt līgavas seju -saskaņā ar vietējām paražām tā tika paslēpta zem plīvura.

2015. gada vasarā Nurmagomeda sieva dzemdēja viņam meitu Fatimu, bet pēc diviem gadiem – Magomedu dēlu. Arī nesen ģimenē piedzima vēl viens dēls.

Lasi arī: Globa prognozēja retu veiksmi četrām zodiaka zīmēm

Neskatoties uz to, ka Habibs jau daudzus gadus ir publiska persona, viņa pielūdzēji joprojām nezina, kā izskatās viņa mīļotā – viņa nekad nepavada viņu ceļojumos. Cīnītājs paskaidroja, kāpēc tā notiek.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru