Nedēļas prognoze visām zvaigžņu zīmēm līdz 17. jūlijam

Kopējais gaidāmās nedēļas fons ir diezgan pozitīvs. Uzņēmējdarbībā mums palīdzēs spēcīgi strādājoša intuīcija, kā arī negaidītas idejas un atziņas.

Tajā pašā laikā iespējams maksimālisms un vēlme pasauli pakļaut savai gribai. Kā arī neparastas vēlmes un vajadzības jutekliskajā sfērā, kuras tomēr, visticamāk, tiks turētas pieklājības robežās.

Auns 
Auna nedēļa sola sarežģījumus attiecībās ar pretiniekiem, asus un izturīgus konfliktus. Tajā pašā laikā jums būs daudz pašpārliecinātības un pašapmierinātības. Kopumā jums vajadzētu paļauties uz sevi un aizstāvēt savu viedokli. Nedēļa ir nelabvēlīga intelektuālām nodarbēm, sarunām, darbam ar dokumentiem.

Vērsis
Vērsim laba nedēļa. Tas nesīs jaunas domas un atziņas, kuras uzreiz varēsi sākt īstenot. Nedēļa piemērota domāšanai un jaunu projektu uzsākšanai. Un arī sarunām, komunikācijai, garīgajai darbībai.

Dvīņi
Dvīņiem periods, kas saistīts ar mīlestības noskaņojumu, turpinās un beidzas. Izmantojiet Veneras ietekmi, lai satiktos, satiktu mīlestību vai uzlabotu attiecības.

Vēzis
Vēžiem priekšā saspringta nedēļa. Tas ir ideāli piemērots saziņai, sarunām, darbam ar dokumentiem, jums svarīgu jautājumu izpratnei un apspriešanai. Tāpat nedēļa palīdzēs labāk izprast un sajust savas vērtības un rīkoties saskaņā ar tām.

Lauva
Lauvai kopumā būs pozitīva nedēļa. Tas nesīs pašpārliecinātības lādiņu, pozitīvu attieksmi pret dzīvi un ticību labākajam. Izmantojiet šo enerģiju, lai gūtu panākumus savos projektos.

Jaunava
Jaunavām gaidāma ļoti pozitīva nedēļa. Skaidrības stāvoklis palīdzēs precīzi domāt, ātri pieņemt lēmumus un aktīvi rīkoties, lai tos īstenotu. Vari plānot vairāk lietu nekā parasti, viss izdosies.

Svari
Svariem šis periods ir saspringts. Būs grūti vienoties ar citiem. Pirmkārt, komunikācijas grūtību dēļ – kļūdas, nesakritības, pārprastas frāzes. Un otrkārt, nesaskaņu un konfliktu dēļ fundamentālos jautājumos. Pārāk svarīgas lietas šai nedēļai labāk neplānot.

Skorpions
Skorpioni nedēļu pavadīs organizēti un pozitīvi. Jūs skaidri redzēsiet situāciju, precīzi un skaidri analizēsiet informāciju un veiksiet sarunas ar citiem. Un arī rīkoties ātri un efektīvi, gūstot panākumus. Šī nedēļa jums ir laba.

Strēlnieks
Strēlnieks tuvākajā nedēļā piedzīvos vāju pozitīvu fonu. Tas izpaudīsies prasmē saskatīt it visā, ticībā labākajam, savu uzskatu plašumā. Jums vajadzētu noķert šo vilni un vienmērīgi, bet vienmērīgi attīstīt savus panākumus.

Mežāzis
Mežāžiem šī ir bijusi saspringta nedēļa. Īpaši bīstami ir konflikti ar biznesa partneriem, bieži vien pārprastu jūsu līgumu nosacījumu dēļ. Nav ieteicams parakstīt dokumentus, apspriest svarīgus jautājumus. Taupiet arī enerģiju — kādu laiku var rasties sabrukums.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram nedēļa ir drīzāk pozitīva. Viegli pozitīvs fons jūtams kā aizsardzība un atbalsts no augstākiem spēkiem un patroniem. Izmantojiet pozitīvo enerģiju, lai attīstītu savus projektus un pārraidītu idejas.

Zivis
Zivīm nedēļa būs īpaši pozitīva. Tas palīdzēs jums pēc iespējas vairāk sanākt kopā, nonākt līdz tonusam, rīkoties aktīvi un efektīvi. Jūs arī varēsiet precīzi izteikt savas domas un skaidri dzirdēt citus.

Lasi  vēl: Eksperti nosaukuši zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada jūlijā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru