Skaties pulkstenī: Globa brīdina šīs divas zvaigžņu zīmes, no šodienas saņems praviešu zīmes

Padomju un krievu eksperts Pāvels Globa brīdina, ka laika posmā no 2022.gada 12.jūlija līdz 15.jūlijam planētu ietekme uz abām Zvaigžņu zīmēm būs spēcīga, kas novedīs pie pēdējās intuīcijas saasināšanās.

Rezultātā viņi var saņemt neticami vērtīgas un noderīgas zīmes no Visuma, kas palīdzēs atrisināt senas un sarežģītas problēmas, kuras vēl nav atrisinātas citos veidos.

Svari
Svariem no 12. līdz 15. jūlijam īpaša uzmanība jāpievērš pulkstenim un jebkādām zīmēm, kas saistītas ar stundām, laiku, skaņas signāliem. Ja pulkstenis apstāsies, tā būs zīme, ka problēmu tagad nevar atrisināt, jums vajadzētu atturēties no aktīvām darbībām, ja tās sāk atpalikt, tad Svari acīmredzami kavē lēmuma pieņemšanu, jums ir jāpaātrina, un steidzas pulkstenis. pateiks, ka jums vajadzētu nedaudz samazināt pūles un ļaut notikumiem ritēt kā parasti. Šajā periodā Svari var redzēt pravietiskus sapņus, brīdina Globa.

Strēlnieks
Strēlniekiem šajā laika periodā nevajadzētu sākt remontu un pirkt jaunas lietas. Intuīcija tiks saasināta, un tāpēc fiziski var just, ka gandrīz saproti, ko tieši tavi sarunu biedri domā, kas viņiem ir prātā. Centieties nekonfliktēt. Izmantojiet likteņa zīmes, lai mierīgi atrisinātu jebkuru problēmu. Mēģiniet atrast iemeslu un uzdāviniet kādam dāvanu, izdariet citiem kaut ko jauku, tas, pēc Globas domām, palielinās veiksmes iespējas.

Lasi vēl: Nedēļas prognoze visām zvaigžņu zīmēm līdz 17. jūlijam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru