Eksperti nosaukuši zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada jūlijā

Vasara rit pilnā sparā, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks noskaidrot, kura no zvaigžņu zīmēm spēs ne tikai labi atpūsties, bet arī vairot savu materiālo bagātību.

Strēlnieks
Strēlnieki 2022. gada jūlijā var saņemt negaidītu piedāvājumu saistībā ar mācīšanu, mācīšanos, mentoringu. Jāpiekrīt – bez labklājības tas nesīs arī nepieciešamos sakarus, bet atpūtu var nedaudz izkustināt. Svarīgs papildinājums: zināšanām, ar kurām Strēlnieks dalīsies, ir jābūt sabiedrības labā un labklājībā, un tās nedrīkst būt pretrunā ar Strēlnieka vērtībām, tad veiksme būs maksimāla.

Jaunava
Jaunava 2022. gada jūlijā saņems garantētu peļņu no saviem ilgstošajiem ieguldījumiem. Viss, kas Jaunavai tika solīts, jūlijā viņai atnāks pat ar nelielu negaidītu bonusu. Bet maz ticams, ka viņa varēs sajust bagātas un brīvas dzīves garšu, jo viņa jau sen ir plānojusi, kur tērēt šo naudu. Daļa aizies jaunām investīcijām, bet daļa – mājas sakārtošanai un ieilgušo veselības problēmu risināšanai. Laika un enerģijas relaksētām brīvdienām, diemžēl, nepaliks.

Svari
Svari 2022. gada jūlijā var saņemt labu piedāvājumu investīcijām nekustamajā īpašumā: pirkšana, pārdošana, īre. Labāk piekrist šiem priekšlikumiem, pat ja šķiet, ka šobrīd nav īstais brīdis. Tie nesīs peļņu, un īstermiņā. Lai pieņemtu pareizo lēmumu, Svariem labāk doties pensijā un ieklausīties sevī – tuvinieku padomi tikai mulsinās.

Mežāzis
Savu stāvokli Mežāži var būtiski uzlabot arī 2022. gada jūlijā – šomēnes viņiem būs jauni darba piedāvājumi, projekti investīcijām. Jums rūpīgi jāizpēta katrs no tiem, nosverot visus riskus, nevis dzenoties pēc vieglas naudas, bet rēķinoties ar peļņu nākotnē. Galvenais šajā mēnesī ir nepalaist garām svarīgāko un liktenīgāko piedāvājumu, jo no pirmā acu uzmetiena tas šķitīs parasts caurlaides variants, prasīs uzmanību detaļām un analīzi. Tomēr Mežāzim šīs īpašības piemīt pārpilnībā.

Lasi vēl: 13. jūlijā būs Pilnmēness, kas dramatiski ietekmēs divu zvaigžņu zīmju dzīvi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru