Eksperti nosaukuši četras bīstamākās dienas 2022. gada jūlijā

Jūlijā būs tikai četras bīstamas dienas, taču zemāk aprakstītajos datumos jābūt īpaši uzmanīgiem, ievērojot ekspertu ieteikumus. Tas palīdzēs jums noturēties virs ūdens un novērsīs problēmu rašanos.

Lai kļūtu produktīvāks un veiksmīgāks savā darbā un lietās, jums jāieiet plūsmas stāvoklī.

 5. jūlijs – negatīvs Marsa un Merkura tranzīts
5. jūlijs neapšaubāmi ir mēneša bīstamākā diena. Šo otrdien notiks uzreiz divi svarīgi, bet ārkārtīgi nepatīkami notikumi: Marsa pāreja Vērša zīmē un Merkura pāreja uz Vēža zīmi. Abi šie notikumi pavērsīs planētas pret mums.

Marss Vērsī atradīsies līdz 19. augustam. Visā mūsu uzturēšanās laikā Vērsī, un īpaši pārejas dienā 5. jūlijā, mums visiem notiks daudzas nepatīkamas iekšējas pārmaiņas. Piemēram, mēs kļūsim neticīgi, bailīgi, aizdomīgi. Daudzos gadījumos tas viss būs nepamatots un veltīgi, tomēr neaizmirstiet par Merkūriju, jo viņš var mums vienkārši radīt problēmas, par kurām ir vērts uztraukties.

Merkurs Vēzī ir bīstams, jo kļūsim letarģiskāki, trulāki, vājāki garīgi un fiziski. Rezultātā varam teikt, ka 5. jūlijs ir vissliktākā diena jebkuram nopietnam biznesam, jauniem sākumiem. Esiet uzmanīgi braucot. Ja iespējams, mēģiniet palikt atbalstošā un mierīgā vidē.

 13. jūlijs — Supermēness
Supermēness ir visbīstamākais iespējamais pilnmēness veids. Šī diena atkal būs Mēness perigeja. Tas pietuvosies pēc iespējas tuvāk Zemei, kas nozīmē ne tikai to, ka Mēness debesīs būs lielāks nekā parasti. Tas arī spēcīgāk ietekmēs mūsu dzīvi, veiksmi un garastāvokli. Viņas uzturēšanās Mežāzī 13. jūlijā nozīmē, ka jūs un es kļūsim letarģiskāki, nesabiedriskāki, noslēgtāki. No kāda palīdzību nevajadzētu gaidīt, tāpat kā laipnus vārdus, komplimentus, atbalstu. Šajā dienā katrs būs par sevi.
16. jūlijs – Saules un Merkura konjunkcija

Savienojums ir negatīvs aspekts, kas visbiežāk notiek tieši starp Sauli un Merkuru, jo tie vienmēr atrodas vienā un tajā pašā Zemes pusē. Tā būs ļoti bīstama diena, kurā labāk neiziet no komforta zonas, nedoties tālos ceļojumos, netērēt daudz naudas. Labākais palīgs tev un man 16. jūlijā ir pieticība. Cilvēki ar attīstītu iedomību un uzpūstu ego var zaudēt visu, pie kā viņi ir strādājuši pēdējo pāris nedēļu laikā.

28. jūlijs — sākās Jupitera retrogrāds
Jūlija pēdējā bīstamā diena ir lielākās un smagākās planētas retrofāzes sākuma diena. Šādā stāvoklī planēta paliks līdz 24. novembrim. Šajos mēnešos var notikt daudzas sliktas lietas. Mēs varam zaudēt intuīcijas spēku, kļūt alkatīgi, bezkompromisa. Visticamāk, 28. jūlijā izjutīsim pirmo negatīvisma vilni, kas izpaužas dīvainā satraukuma un motivācijas trūkumā, vēlmē kaut ko darīt savas laimes labā.

Lasi vēl: Šīs zvaigžņu zīmes jūlijā satiks jaunu mīlestību: nepalaid garām šo jauko iespēju

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru