Lauvām palīdzēs tikai brīnums. Kuras zvaigžņu zīmes var glābt tikai Augstākie spēki. Prognoze 2022. gada jūlijam

Retrogrāds Neptūns līdz 1. jūlijam nevarēja pilnībā izlemt, kuras JAUNAVAS vispār ir jāglābj. Jebkurā gadījumā nenodarbojies ar pašrakšanu, bet rīkojies. Pārbaudiet un vēlreiz pārbaudiet pilnīgi visu informāciju.

No 2. zināma daļa zīmes pārstāvju uzņem pozitīvu spēku un, kā saka, lec no melnās neveiksmes svītras. Dzīve nāk diezgan laba un pat gandrīz grezna. Augstāki spēki tādām Jaunavām dod enerģiju, pateicoties kam saasinās viņu diplomātiskās spējas. Tas saasinās izpratni par apstākļiem. Kā, kur un kas būtu jāmaina, lai viss būtu labāk un harmoniskāk. Jaunavas kļūst par nepārspējamiem ekspertiem attiecību jautājumos. Viņi viegli gūst panākumus biznesa sarunās visaugstākajā līmenī. Viņi veiksmīgi izmanto jaunas paziņas un kontaktus. Jaunavas iegūst daudz fanu, taču viņas izvēlas tikai sev noderīgus cilvēkus. Un ne tikai sev, bet arī saviem mīļajiem.

Tomēr daudzas Jaunavas, lai arī viņām ir vajadzīga palīdzība, to negaidīs. Viņi visu, kas notiek, uztver ne visai adekvāti un sāk steigties no vienas galējības otrā, dažreiz pat sliktāk. Ak, šādas Jaunavas var atpazīt nedēļu pēc Retrogrādā Neptūna ietekmes pārtraukšanas. Tas nozīmēs, ka debesis nav izvēlējušās tādus zodiaka zīmes pārstāvjus.

Vismaz ir iespēja palikt izmaiņu sarakstā uz labo pusi. Katram gadījumam noderēs tādas īpašības kā pacietība, mierīgums un tieksme pēc stabilitātes. Debesis nepalaiž garām nevienu detaļu.

SVARIEM viņu liktenis izšķirsies pēc 18. jūlija, kad Merkurs nonāks opozīcijā Plutonam. Pārpratumu vai konfliktu iespējamība kļūst par vienu pakāpi lielāka. Bet, neskatoties uz to, šī  parādība nes sev līdzi milzīgu pozitīvo planētu enerģiju. No jūlija trešās dekādes tiem zīmes pārstāvjiem, kuri atrodas melnajā joslā, pienāk labs un daudzsološs laiks, baltās svītras perioda sākums. Tas ir saistīts ar enerģijas lādiņu, ko nosūta paši Augstākie spēki, lai Svari varētu pāriet uz jaunu dzīves kārtu. Tas ir ārkārtīgi svarīgi tiem zodiaka pārstāvjiem, kuri saņems spēcīgu atbalstu ne tikai no Visuma, bet arī no ļoti ietekmīgiem cilvēkiem. Šajā gadījumā jūs varat droši meklēt savu talantu izmantošanu un, pats galvenais, attīstīt jaunas spējas, kas var radikāli mainīt visu dzīvesveidu.

Šis ir arī īstais laiks pāriem, kas meklē piedzīvojumus un azartu. Laulātie pārstās kārtot konfliktus no nulles. Pat tās problēmas, kuras iepriekš kaut kādu iemeslu dēļ nevarēja atrisināt, tiek regulētas.

Bet, diemžēl, bez mušiņas neiztiks. Tomēr būs tie, kas vai paliks ceļa malā uz labāku dzīvi. Vai arī viņš grib uzskriet tam nevietā… Vai kungs, vai galva krūmos. Ikvienam būs iespēja izkļūt no naudas trūkuma. Vai tā būs debesu izvēle vai nē – tas kļūs skaidrs pēc tam, kad parādīsies iespēja kļūt bagātam… Ja izdosies to realizēt, tad viena lieta, ja nē, tad cita…

Lasi vēl: Fantastiska veiksme: nosauktas zvaigžņu zīmes, kurām veiksies šajā skaistajā 2022. gada vasarā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru