Lauvām palīdzēs tikai brīnums. Kuras zvaigžņu zīmes var glābt tikai Augstākie spēki. Prognoze 2022. gada jūlijam

Otrajā vasaras mēnesī trīs zvaigžņu zīmes izlemj savu turpmāko likteni. Vai nu panna, vai galva krūmos – tas attiecas tikai uz viņiem. Dažiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem melnā svītra nomainīsies uz baltu, citiem viss paliks tajā pašā vietā.

Saturna retrogrāds beidzas 3. jūlijā. Otrais vasaras mēnesis var izglābt daudzus LAUVU no turpmākām finansiālām problēmām. Baltā svītra var pielikt punktu to stagnācijas periodam. Jautājums ir, vai tas notiks.

Ja Augstākie spēki nolems, ka kādam zīmes pārstāvim jāsaņem viņu palīdzība, tad dabiski viss tā būs. Un tas nozīmē pilnīgu brīvību viņu rīcībā.

Lauvas tādējādi jutīs, ka viņiem ir acīmredzami palielinājies spēks un neviens un nekas cits viņiem netraucē. Jūs varat darīt to, kas nesīs peļņu un slavu. Un pats galvenais, ir pienācis laiks uzņemties tās lietas un īstenot tās ieceres, kas koptas kopš gada sākuma.

Šādu drosmīgu Lauvu uzvedība kļūst ideāli izglītota. Turklāt iniciatīva palīdz viņiem atrisināt visnopietnākās un steidzamākās lietas. Veiksmi nāk sacensībās, kas saistītas ar uzņēmējdarbību, vidējiem vai maziem uzņēmumiem. To jaunās iespiešanās īpašības ļauj jums sasniegt savu mērķi jebkur un visur. Un viņa personīgajā dzīvē viss kļūst tik labi, ka dažreiz tas kļūst nedaudz aizdomīgi.

Bet, diemžēl, kā jau minēts, būs tās Lauvas, kuras tādus pārsteigumus no Augstākajiem spēkiem nezinās. Ja kāds nav melnajā joslā, viņš paliks savā vietā, bet tiem, kas ir iestiguši nemieros, jāgatavojas ļaunākajam. Pēc 3. būs iespējams nopelnīt, pareizāk sakot, iegūt ļoti lielu naudas summu. Bet tas nenotiks pēc debesu palīdzības. Dažiem tas būs pārbaudījums. Vai tiešs ceļš uz veiksmes un panākumu virsotni, vai arī uz leju. Tālākā dzīve šajā gadījumā nešķitīs daudz labāka kā pazemē.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējiem veiksminiekiem 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru