Fantastiska veiksme: nosauktas zvaigžņu zīmes, kurām veiksies šajā skaistajā 2022. gada vasarā

Ikviens sapņo kļūt par īstu veiksminieku. Tomēr Fortūna nesmaida visiem. eksperts Andrejs Heriss stāstīja par Zvaigžņu apļa pārstāvjiem, kuriem šovasar noteikti veiksies.

Daži cilvēki zina, ka veiksme vienmēr ir viņu pusē. Citi, gluži pretēji, ir iegrimuši neveiksmes bezdibenī. Eksperts stāsta, ka šodien mums ir vairāk iespēju piesaistīt Fortūnu, nekā bija mūsu senčiem. Pietiek noteikt, kuras Zvaigžņu zīmes veiksme smaida biežāk. Tajā pašā laikā jūs pat varat uzzināt, kurā jomā šī veiksme izpaudīsies. Aicinām noskaidrot, kurš būs šīs vasaras laimīgais.

Vērsis, Dvīņi, Vēzis un Lauva sajutīs Merkura un dievietes Fortūnas aizbildniecību. Viņiem veiksies arī darba, izglītības un zinātnes jomās. Viņi daudz neatpaliek no Mežāžiem, kuri var saņemt izdevīgu piedāvājumu par paaugstinājumu darbā.

Aunam un Jaunavai veiksies materiālajā jomā. Viņu patrons būs Jupiters, Venera un Fortūnas finanšu plūsma. Tajā pašā laikā Vērsis var veikt uzvarošus ieguldījumus, likmes uz akcijām vai ieguldījumus kriptovalūtā.

Strēlniekam, Mežāzim un Jaunavai jūnijā vajadzētu noskaņoties uz romantisku noskaņojumu. Viņi var satikt sev patīkamu cilvēku, izveidot interesantu paziņu un sākt romānu. Marss un Venera ietekmēs šo sfēru. Viņi ir atbildīgi par romantiskām attiecībām un laulībām.

Savukārt Ūdensvīram šovasar vajadzētu būt maksimāli piesardzīgiem. Saturns ar savu ietekmi viņus negatīvi ietekmēs, nodrošinot lielu skaitu pārbaudījumu un ierobežojumu. Vasara būs grūta no ietekmes uz karmu.

Lasi vēl: Pati nauda iepeldēs 4 zvaigžņu zīmju rokās. Vanga prognozēja panākumus un finanšu rekordus 2022. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru