Laiks skaitīt naudu un mīlēt: prognoze 2023. gada aprīlim

Ir pienācis īstais pavasaris, un saule jau spīd ļoti spoži. Aprīlis nesīs jaunas vēsmas un jaunas reformas.

Auns

Viens no šī gada aktīvākajiem un notikumiem bagātākajiem mēnešiem. Jūs augat un atrodat papildu iespējas. Ar kardināliem lēmumiem biznesa sfērā labāk nesteigties.

Taču sadarbība jums solās būt veiksmīga. Uzmanība tiks pievērsta ģimenei un mājsaimniecībai, taču pirmajā vietā ir sociālā aktivitāte. Šāda popularitāte var izraisīt neapmierinātību ar partneri, tāpēc neaizmirstiet viņam veltīt laiku.

 

Vērsis

Mēnesis paies mierīgi un klusi. Mēneša sākums iepriecinās ar dāvanām un komplimentiem. Mīlestības sfēra kļūst labāka. Būs daudz kontaktu un jaunu paziņu, bet pagaidām daudz ko un savas lietas labāk nereklamēt.

Jau trešajā dekādē varēsi visus pārsteigt ar saviem rezultātiem. Mēneša beigas ir visproduktīvākās, tāpēc rīkojieties!

 

Dvīņi

Lielākajai daļai Dvīņu aprīlis sākas nedaudz nekonsekventi. Vēlos būt cilvēkos, satikt draugus un attīstīties profesionālajā darbībā. Kā salauzt? Pievienojiet savai dzīvei kaut ko jaunu, un lēmumu pieņemšana kļūs vieglāka.

Labāk ir koncentrēties uz ienākumiem, jo ​​ar pienācīgu iniciatīvu mēnesis kļūs ļoti auglīgs, ko jūs negaidāt.

Vēzis

Aprīlis būs ļoti interesants un lielu iespēju periods karjeras izaugsmes ziņā. Mēneša pirmā puse ir laiks, kad tavas vēlmes un plāni var kļūt par realitāti. Ieskaitot lēmumus par darba maiņu vairumā gadījumu būs ļoti daudzsološi.

Neaizmirstiet par savu veselību: ja ķermenis tagad dod trauksmes signālus, jums nevajadzētu to ignorēt.

 

Lauva

Daudzas Lauvas jau sapņo par atvaļinājumu. Ceļojuma plānošana, jaunas studijas uzsākšana ir labāka nekā jebkad agrāk. Jūs varat viegli atrast izdevīgas interesantas iespējas un uzlādēt pat sākotnējā posmā.

Valsti var aizēnot tikai kādas tenkas un sarunas apkārt vai kritika. Koncentrējieties uz saviem sasniegumiem un slavējiet sevi pat par mazām uzvarām.

 

Jaunava

Jaunavas šomēnes smagi strādā – un tam ir laba iemesla dēļ. Labvēlīgas izredzes vērojamas gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Būs iespēja tikt pie svešas naudas, saņemt investīcijas vai citu materiālo palīdzību.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosauca 4 zīmes, kuras būs laimīgas 2023. gada aprīlī

Vienkārši jautājiet, un jūs tiksiet uzklausīts. Jūs nevarat būt neaktīvs. Lielākā daļa notikumu ir ap darbu, taču tur var arī uzsākt jaunas romantiskas attiecības. Tāpēc, ja esi brīvs – gaidi pieklājību.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru