Kāds būs 2023. gads katrai zīmei: prognoze no Vasilisas Volodinas

Līdz Jaunajam gadam paliek arvien mazāk laika. Dažs jau meklē dāvanas, sastāda svētku ēdienkarti, kāds veido plānus gaidāmajam 2023. gadam… Mūs visus vieno viena – ticība un cerība uz gaišāku gadu. Un, lai katram no mums būtu vieglāk, Vasilisa Volodina sastādīja prognozi, kas palīdzēs orientēties dienu bezdibenī.

 

Auns

2023. gads ir diezgan nozīmīgs laiks jūsu zīmes cilvēkiem. Šie globālie sabiedriskie notikumi, kuros mēs visi esam iesaistīti, nopietni mainīs jūsu kādreizējos politiskos uzskatus. Varbūt tas notiks, pateicoties jauniem draugiem vai līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri noteikti parādīsies 2023. gadā.

Vēl viena būtiska gada ietekme ir tā, ka vecās bailes un ierobežojumus sāk nomainīt psihe. To, kas agrāk šķita neiespējams, nereāls, kas traucēja ceļā uz mērķiem, beidzot esi gatavs nolikt malā un aizmirst. Tas ir lielisks palīgs tiem, kuri jau ilgu laiku nav par kaut ko izlēmuši.

 

Vērsis

2023. gads jūsu zīmes pārstāvjiem ir nozīmīgs, nevis garāmejošs gads. Tāpat kā pēdējos gados. Pirms dažiem gadiem paša rokām uzsāktās izmaiņas tagad dos pilnvērtīgus dzinumus, turklāt vairākās dzīves jomās uzreiz.

Godīgi sakot, jūs nesapņojāt par to, ka kaut kas nedaudz uzlabosies vai mainīsies. tu jau sen juti vajadzību visu mainīt! Pilnībā! Spēcīgs! Izveidojiet kaut ko patiešām lielu!

 

 

Dvīņi

Man jums ir labas ziņas! 2023. gadā tev noteikti vajadzētu justies labāk! Šķiet, ka daudzajiem pārsteigumiem, ko dzīve pēdējo pāris gadu laikā ir izņēmusi no kabatas, ir pienācis gals. Protams, 2023. gada 1. janvārī nepamodīsies paradīzē, un ne visas vēlmes piepildīsies vienā naktī, bet arī sajūta, ka aizej kā vulkāns.

Un līdz ar to pazūd sajūta, ka nemitīgi mainās spēles noteikumi un spēlētāji, ka vispār nesaproti, kas notiek. Pēkšņu kustību būs mazāk. Bet būs vairāk stabilitātes, skaidrības, skaidrības, sapratnes. Un tajā pašā laikā jūsu personīgās iespējas!

 

Vēzis

Gribu sirsnīgi apsveikt visus, kas dzimuši Vēža zīmē – galu galā 2023. gadā Plutons gatavojas pamest jūsu 7. māju, kurā pavadījis pēdējos 15 gadus. Tas ir bijis ilgs pārmaiņu ceļš partnerattiecībās un personīgajā dzīvē. Tās, šīs pārmaiņas varētu būt brīnišķīgas, konstruktīvas, un šajā gadījumā man ir patiess prieks par jums.

Galu galā kāds no Vēžiem pēdējā laikā varēja atrast savu mīlestību, izveidot patiešām spēcīgu savienību, kurā viens par visiem un visi par vienu. Bet nevar teikt, ka šo panākumu jūs esat uzcēluši viegli. Jūs ļoti centāties, pielikāt visas pūles, lai viss noritētu labi – rīkojāties kā stabilitātes garants un miera balodis – savu ideālo attiecību vārdā.

 

Lauva

2023. gads Lauvai būs nozīmīgs, aizraujošs un patiesi izšķirošs gads, jo liela daļa no svarīgās planētu kustības notiks jūsu simboliskajās stūra mājās, un tās parasti ir lielu pārmaiņu aizsācēji. Piemēram, ja darbā tiek atvērts jauns amats ar jauku atalgojumu tiem, kas lieliski zina svešvalodu, divu nedēļu laikā to nevarēsit apgūt – jau tagad ir jābūt labā valodas līmenī, lai piedāvāt šo vietu.

Tātad visā! Negaidot 2023. gada marta iestāšanos, analizējiet, ko uzlabot, ko izstrādāt, ko uzlabot savās zināšanās un prasmēs, lai Jupiters ne tikai sola, bet arī pilda. Nākamie mēneši aicina mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!

 

Jaunava

2023. gads jums atnesīs daudz diezgan neviendabīgu notikumu. Par visu kārtībā! Kopš pavasara attiecību sfēra var tikt pakļauta zināmiem spēka, brieduma un savstarpējās atbildības pārbaudījumiem. Tuvākajos mēnešos atklāsi, ka laulībā nav tikai romantika, bet arī nepieciešamība atbalstīt partneri, ja viņam nav viegli.

Lasi vēl: Prognoze 2023. gadam visām zīmēm

Aizdod plecu, palīdzi, uzņemies liekus pienākumus, kas viņu apgrūtina. Iejūgs kopā tur, kur agrāk arāja atsevišķi. Un puse, kurai nepieciešama palīdzība, varat būt jūs vai jūsu partneris.

Svari

No visām lēnajām planētām (tieši tās nosaka toni lieliem dzīves notikumiem) Saturns ir vissvarīgākais Svaru zīmei. Tieši viņa kustības un aspekti parāda gada galvenās tendences. Un 2023. gada martā Saturns ieiet Zivju zīmē, un šī ir 6. simboliskā māja Svaru zīmes cilvēkiem. Un uzmanība tiek vērsta, pirmkārt, uz šādiem jautājumiem.

Pirmā ir visa ar ikdienas pienākumiem, darbu saistītā sakārtošana. Ja, piemēram, pēdējā laikā varēji atļauties atpūsties darbā vai pāris nedēļas tur nerādīties (tas ir par tiem, kas strādā attālināti), vai ignorēt vadības pavēles, pieiet dažiem pienākumiem slinki. Esiet gatavi tam, ka pavasarī šis “veikals” tiks segts!

 

Skorpions

2023. gads Skorpioniem ir vēl viens svarīgs gads. To var piepildīt ar laimi un spēcīgu enerģiju, kas peld apkārt. Plutons ir viena no planētām, kuras kustība apraksta jūsu zīmes dzīves ciklus, noteikti esat par to dzirdējuši. Un 2023. gada pirmajā pusē Plutons uz īsu brīdi maina zīmi, un, ņemot vērā, ka šis ir ļoti rets notikums, tas vienmēr ir marķieris un var ievērojami mainīt Skorpionu dzīvi. Šoreiz Plutons paver vārtus ilgstošām un pamatīgām pārmaiņām vecāku audzināšanā, jūsu dzīvesvietā un pat līdz šim balstītā iekšējā kodolā.

 

Strēlnieks

2023. gads jums sākas ar slāpēm pēc izklaides: galvenā Strēlnieka planēta Jupiters klīst tā, ka ļoti gribas kaut kādus dzīves svētkus. Ne tik daudz atpūta no smaga darba restorānu, ballīšu un citu pastaigu veidā, bet gan iespēja rīkoties pēc saviem ieskatiem, nevis bēdīgi pakļauties kāda cita gribai.

Darīt to, ko liek iekšējais radošais impulss, izpausties priecīgi, nevis sekot līnijai un dziedāt to, ko viņi saka. Kad es runāju par radošo impulsu, tas nav par gleznošanu vai aktiermākslu, es runāju par vēlmi pēc spontānas darbības, kas nāk no pašas cilvēka sirds. Par slāpēm izpausties un saviem spēkiem radīt to, kas ir patiesi patīkams. Jums ļoti, ļoti ir vajadzīga zona, dzīves sfēra, izeja, kas ļaus jums darīt to, kas jums patīk.

 

Mežāzis

2023. gads jums atnesīs daudz notikumu, taču cerams, ka tie galvenokārt būs patīkami. Plutons, kurš beidzot pamet tavu zīmi, gatavojas paņemt sev līdzi spriedzi, vislielāko nosvērtību, nepieciešamību pastāvīgi kontrolēt sevi un visu apkārtējo – visu, kas pēdējos gados licis tev nodzīvot kādu ne visai savu dzīvi. . Un tagad, 2023. gadā, šķiet, ka brūk smagās važas, kas jūs kavējušas daudzus gadus.

Atraisītu roku sajūta ir pārsteidzoša! Un pat ja to nepavada nekādi konkrēti notikumi, jūs tik un tā iekšēji, emocionāli izjutīsiet šo atbrīvošanos. It kā dzīve atver jums savas mīlošās rokas un tajā ir vieta priekiem, nevis tikai pienākumiem un gribasspēkiem.

 

Ūdensvīrs

2023. gads jums, mīļie Ūdensvīri, būs ļoti nozīmīgs. Viņš aicina uz darbiem, atver pilnīgi jaunu nodaļu tavā dzīvē, kas ilgs divus gadu desmitus. Izmaiņas pilnībā varēs izprast tikai 2024. gadā, bet pagaidām tiek likts to pamats. Kādreiz, pēc 10 gadiem, jūs atcerēsities 2023. gadu kā gadu, kas mainīja visu jūsu dzīvi.

Un tagad, it kā liels spēks sāks nolaisties pār jums, iekšpusē mostas milzīgas enerģijas – un tas viss sāk mainīt dzīvi ap jums. Precīzāk, tas palīdz jums to mainīt ar savām rokām.

 

Zivis

2023. gads jums būs pārsteidzošs, neparasts: tajā apvienota dzīves proza ​​un utilitāra tēma, un tajā pašā laikā daudz smalku lietu – iekšēju, intīmu, daļēji sajūtām. Globālais vektors, kas var neparādīties uzreiz, bet parādīsies 2023. gada pašā sākumā un pastiprināsies tuvāko gadu laikā, ir tendence uz noslēgtību.

Lasi vēl: Kazhetta Akhmetzhanova izstrādāja prognozi visām zīmēm 2023. gadam

Ļoti dedzīgi jutīsi, ka nevēlies komunicēt ar katru sastapto krustpunktu, ka tev selektīvi jāveido sociālais loks, jāizvēlas “savējais” un jāvelta laiks šim šaurajam cilvēku lokam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru