Nedēļas prognoze katrai zīmei no 2022. gada 19. decembra līdz 25. decembrim – kurš tērē daudz naudas un kuru apciemos eņģeļi

Romantiska mīlestība šonedēļ ieņem otro vietu, lai radītu vietu ģimenes mīlestībai, kas ir loģiski, jo brīvdienu sezona mēdz visus savest kopā.

 

Auns

(21. marts–19. aprīlis)

Tas viss ir par savas naudas līdzsvarošanu šonedēļ, Auns, jo pēdējā laikā esat tik daudz tērējis, ka neesat pārliecināts, ka spēsit ar to tikt galā.

Viena lieta noved pie citas, un tagad jūs esat kļuvis par izdevumu mašīnu, kas nevar apstāties, un būtība ir tāda, ka jums tas patīk. Jums ir tik jautri mētāt naudu apkārt cilvēkiem dāvanu un kārumu veidā. Tu zini, ka tev ir jāapstājas un esi gatavs, taču šonedēļ tevi nekas neapturēs. Labi pavadi laiku draugs.

 

Vērsis

(20. aprīlis–20. maijs)

Šī nedēļa tev dzīvē atnesīs daudz jauna; viņi visi šķiet daudzsološi un labi. Jūs neuzticējāties savai jaunajai situācijai, bet turējāties un centāties palikt pozitīva.

Jūsu garīgie centieni ir strādājuši, jo šķiet, ka šī nedēļa vēlas jums parādīt, cik lietas var būt pozitīvas un apstiprinošas. Šonedēļ pavadīsi laiku kopā ar ģimeni un draugiem, un tev šķitīs, ka labāk vairs nevar būt. Nav slikti, Vērsis!

 

Dvīņi

(21. maijs–20. jūnijs)

Šonedēļ kāds tavā dzīvē būs tik ļoti šokēts par tevi, labā nozīmē, ka ar viņa reakciju vien pietiks, lai tavu nedēļu padarītu neaizmirstamu. Tu esi paveicis labu darbu, Dvīņi, un par tavu ieguldījumu tiksi uzslavēts un pateicīgs.

Šī nedēļa liek justies cienītam un mīlētam; jūs domājāt, ka jūsu popularitāte slīd garām, bet šodien jūs esat mīlēts vairāk nekā jebkad agrāk. Liels prieks par tevi Dvīņi. Šonedēļ tu būsi oficiālā bišu ceļi.

Vēzis

(21. jūnijs–22. jūlijs)

Teiksim tā: šonedēļ iegūsi to, ko ļoti, ļoti, ļoti vēlies. Un jā, iespējams, tā būs dāvana no kāda, kurš tevi ļoti labi pazīst.

Šķiet, ka viņi ir darījuši visu iespējamo, lai uzdotu jums jautājumus, lai īstenotu jūsu lielāko vēlēšanos. Šis cilvēks ir tavs džins, un viņš ir šeit, lai atnestu tev to, par ko tu tik ilgi sapņoji. Kāda tev būs nedēļa, Vēzis. Oho, izbaudi.

 

Lauva

(23. jūlijs–22. augusts)

Kopš tava attieksme ir mainījusies, tu uz visu esi pozitīvs. Jūs atsakāties uz lietām raudzīties caur tumšo stiklu, un tagad, ar savu sirdi, lai radītu sev laimīgu nākotni, jūs redzat tikai panākumus.

Šobrīd, šajā brīdī, jūs varat droši teikt, ka pasaule ir jūsu austere; tu vari darīt jebko, iet jebkur, ar jebkuru, Leo. Patiesībā izklausās pēc forša koncerta.

 

Jaunava

(23. augusts–22. septembris)

Vai esat viens no tiem cilvēkiem, kas pastāvīgi publicē mēmas, kas, citiem vārdiem sakot, stāsta cilvēkiem, cik jūs esat maģiski un ka, ja cīnāties, svēti dūmu, uzmanieties no gaidāmās atriebības?

Lasi vēl: Kazhetta Akhmetzhanova izstrādāja prognozi visām zīmēm 2023. gadam

Šī ir nedēļa, kad jūsu viltus bravūra un viltus uzpūtīgums tiks iekosts klusumā. Tu izliecies, ka esi biedējošs, bet vienkārši esi neaizsargāts un nobijies. Šonedēļ tev būs jācīnās, lai pierādītu cilvēkiem, ka esi kaut kāds sens burvis, kas spēj sodīt cilvēkus ar savu gribu vien. Neviens nepērk.

Svari

(23. septembris–22. oktobris)

Jūs neesat noskaņots gaidīt, kamēr jūsu sapnis piepildīsies, bet jūs esat sezonas žēlastībā. Sezona ir daudz vairāk ieinteresēta lietu izslēgšanai, niršanai un koncentrēšanās uz ģimeni, nevis indivīdu un viņa ambīcijām.

Jūs zināt, ka nepabeigsiet iesākto līdz nākamā gada janvārim. Jo ātrāk jūs to pieņemsit, jo vieglāk jums, Svari, būs atlikušais gads.

 

Skorpions

(23. oktobris–21. novembris)

Skorpions, lai arī kāds tu būtu mīļākais, šonedēļ nekas daudz nemainīsies. Svinot svētkus, parūpējies arī par to, lai tavs romantiskais partneris būtu tikpat sajūsmā.

Šonedēļ tu gatavojies savam mīļotajam pasniegt ļoti dāsnu dāvanu sirds formā. Un tā kā jūs neatnāksiet bez teatralitātes, lielu nozīmi piešķirsiet dāvanas pasniegšanai. Tu esi tik smieklīgs, bet tavs žests ienesīs romantiku, uz ko tu cerēji.

 

Strēlnieks

(22. novembris–21. decembris)

Šonedēļ tu pieņem dāvanu, kas tev nav vajadzīga. Ak, cik apkaunojoši un kāda naudas izšķērdēšana no cilvēka, kurš tikko uzdāvināja jums vislielāko “atkārtotu dāvanu”.

Jūs darīsit visu iespējamo, lai izrādītu prieku, saņemot šo dāvanu, taču jums būs kārdinājums pateikt kaut ko smeldzīgu. Grūti noslēpt patiesību, taču viss būs labi, ja vien atturēsities no saviem puņķainajiem komentāriem un izrādīsiet viņiem pelnīto pateicību.

 

Mežāzis

(22. decembris–19. janvāris)

Tavā dzīvē šobrīd notiek tik daudz, priekšā ir brīvdienas un doma, ka tu kļūsi par gadu vecāks. Šīs lietas jūs smagi noslogo un var radīt vēlmi turpināt darbu pašam.

Vai jūs varat darīt ko tādu, varbūt tas nav iespējams. Tomēr, ja jums šonedēļ būtu bundzinieki, jūs sēdētu gurnā tālu, tālu kalnā. Lai saņemtu savu garīgo vadību.

Ūdensvīrs

(20. janvāris–18. februāris)

Lūk, dīvains gadījums: šonedēļ jūs domājat, vai apkārtējie gari ar jums nemēž. Jā, tieši tā; šī jums ir garīga nedēļa, bet, domājot par garīgumu, jūs domājat par ceļvežiem, eņģeļiem un astrālajām būtnēm, kas ir gatavas jums palīdzēt.

Prognoze šai nedēļai liek jums justies tā, ka Visums ir gatavs jūs iegūt. Šonedēļ jūs neuzticaties savam prātam, un savā ziņā tā ir laba zīme. Tas liks jums tiekties pēc laimīgākas eksistences. Jūs vēlaties būt laimīgs, un šī nedēļa var būt kā starta laukums pozitīvai attieksmei.

 

Zivis

(19. februāris–20. marts)

Šonedēļ jūs esat kopā ar kādu, kurš nekad nerīkojas pareizi, un tomēr jūs mīlat šo cilvēku ar visu savu būtību, visu laiku, bez pārtraukuma. Viņi cenšas to izdarīt pareizi, kad jūs uztraucaties.

Lasi vēl: Kāds būs 2023. gads katrai zīmei: prognoze no Vasilisas Volodinas

Tomēr jums vienmēr vajadzētu viņus apturēt, lai jūs varētu pielāgot to, ko viņi dara, lai pārvērstu viņu centienus tajā, ko PATIEŠĀM vēlaties, nevis tajā, ko viņi vēlas. Šis cilvēks tevi mīl. Par to nav šaubu. Tomēr viņi ir bezjēdzīgi, kad runa ir par jums izpratni. Bezjēdzīgi un mīļi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru