Prognoze 2023. gadam visām zīmēm

Precīzākā un pilnīgākā Ūdens truša prognoze 2023. gadam visām zīmēm.

Auns

Jau no 2022. gada nogales šīs zīmes cilvēki var sajust iekšējā spēka un neatkarības pieaugumu. Trusis pie Auna nonāks pirms citām zīmēm. Viņu galvenais uzdevums ir nebaidīties uzņemties lielāku atbildību savās rokās. Auns gaida karjeras izaugsmi vai jaunu ienākumu avotu. Varam droši teikt, ka 2023. gads pārsniegs visas cerības.

Bet personīgajā dzīvē jums vajadzētu mainīt savus plānus uz diametrāli pretējiem. Ja esat viens, tad sākas lielisks periods, lai meklētu dvēseles palīgu. Ģimenes Aunam vajadzētu analizēt savas attiecības: vai viss viņiem atbilst, ja nē, tad vairs nav jēgas izturēt.

 

Vērsim

Galvenais Vērša noskaņojums 2023. gadā ir mainīt pasauli. Kā zināms, lai gūtu panākumus šajā jautājumā, jāsāk ar sevi. Vispirms vienkārši – ārējās izmaiņas, un tad var pāriet uz ieradumiem. Pirms Vērsis sāk pārvērtības, viņiem vajadzētu saprast, ka, tiecoties pēc ideāla, jums joprojām ir jāskaita nauda. Īpaši finansēm riskantākā būs 2023. gada otrā puse. Kas attiecas uz ienākumiem, viss ir vienkārši: ja Vērsis vēlas dzīvot pārpilnībā, viņiem būs ļoti smagi jāstrādā.

Diemžēl 2023. gads vieglu naudu nenesīs. Mīlestības lietās vairāk veiksies brīvajiem Vēršiem, kurus jau kopš janvāra vīsies romantisku notikumu cikls. Pārējiem šīs zīmes pārstāvjiem pēc iespējas vairāk jāturas, lai neiekristu mājsaimniecībā.

 

Dvīņiem

Kamēr pārējā prognozes daļa tikai domā par to, kā sākt eksperimentēt ar savu dzīvi, Dvīņi liks pretī. Pārsteidzoši, viņi varēs apgūt jaunas prasmes un uzreiz sasniegt labus ienākumus. Tas cita starpā var izraisīt skaudību, taču nepievērsiet tam uzmanību: lai gan jūs esat Visuma favorīts visu 2023. gadu, jums joprojām ir liela daļa jūsu panākumu. Jūlijā un augustā pastāv risks tērēt vairāk, nekā nopelnāt. Ja spēsi izvairīties no kārdinājuma, tad veiksme tevi nepametīs līdz 2023. gada beigām.

Dvīņu sabiedriskums Truša gadā nesīs augļus. Jūs atradīsiet daudzas tikšanās un paziņas, izmantojiet tās ne tikai personīgajai dzīvei, bet arī karjeras izaugsmei. Ģimenes Dvīņi turpinās tiekties pēc harmonijas, taču būtu vērts sākt novērtēt to, kas jums ir.

 

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji 2023. gadā būs noraizējušies par resursu meklēšanu. Būs daudz steidzamu lietu, būs jācenšas atrast visus spēkus. Taču rezultāts ilgi nebūs jāgaida. Galvenā Vēža problēma ir pareizi izveidot savu grafiku, mēs esam pārliecināti, ka ar to jūs paveiksit lielisku darbu. Mīlestības sfērā Vēžiem iespējamas nepatīkamas pārmaiņas. Pastāv risks kļūt par citu cilvēku intrigu upuri, tāpēc izvairies no flirta.

Pretējā gadījumā būs grūti pierādīt savu nevainību. Neskatoties uz labo 2023. gada sākumu, Vēži pret naudu izturas noraidoši. Labāk nespēlēties ar likteni un tomēr ietaupīt finanses, kā arī pārstāt uzskatīt visas svētības par pašsaprotamām.

 

Lauva

Pirmkārt, Lauvām būs personīgā izaugsme un panākumi darbā. Tieši šīs noskaņas valda šajā zīmē. Šeit mēs nevaram jūs iepriecināt un teikt, ka jūs sasniegsit vēl nepieredzētus augstumus. Karjeras izaugsme ir atkarīga tikai no jūsu pūlēm, jums būs jāpaļaujas tikai uz sevi, nav kur gaidīt palīdzību. Naudas 2023. gadā pietiks ērtai eksistencei, bet bez kredīta nevarēsiet iegādāties nekustamo īpašumu vai automašīnu.

Labi novērtējiet savas iespējas, pirms vēlaties tērēt vairāk, nekā vajadzētu. Profesionāls izrāviens iespējams tikai gada nogalē, kad nolemsi izmēģināt sevi citā jomā. Personīgajā dzīvē viss ir stabils. Ja esi laimīgs ģimenes cilvēks, tad nekādi nepatīkami pārsteigumi nav gaidāmi, un, ja esi viens, tad nav jāgaida jauni romāni, bet tagad neatliek laika ziediem un saldumiem.

 

Jaunava

Jaunavām vajadzētu izrādīt apņēmību un drosmi karjeras, dzīvesvietas maiņas vai nekustamā īpašuma iegādes jautājumos. Jums būs ātri jāizlemj, lai nepalaistu garām kādu izdevīgu piedāvājumu. Ja šīs zīmes pārstāvjiem ir vēlme kaut ko mainīt savā izskatā, tad septembris un oktobris tam ir ideāli piemēroti.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina pastāsta, kā katra zīme var kļūt bagāta 2023. gadā

Mīlestības sfērā Jaunavas gaida izvēles priekšā – mēģināt reanimēt attiecības vai šķirties no partnera uz visiem laikiem. Stingri iesakām nejautāt padomu, lai vēlāk nerastos kārdinājums atbildību uzvelt trešajām personām. Visu gadu Jaunavām vajadzētu izvairīties no izšķērdēšanas, kompetents finanšu plāns jums palīdzēs. Taču neaizmirstiet arī to, ka labākā motivācija ir dāvanas sev.

Svari

Svariem 2023. gads būs aktīvs gads. Jums būs jāslēdz darījumi, jāparaksta svarīgi dokumenti un pat jādarbojas kā konsultantam. Atcerieties, ka darba padomi, īpaši par finansēm, mūsdienās ir ļoti dārgi, tāpēc droši lūdziet pretī pakalpojumu. Pēc aprīļa Svaru ienākumi pieaugs debesīs. Centieties neiztērēt visu uzreiz, ieteicams ieguldīt nekustamajā īpašumā vai investīcijās, bet ar nosacījumu, ka saprotat šo tēmu.

Svariem un mīlas lietās būs pēc iespējas izšķirošākas, nav izslēgtas kāzas vai šķiršanās, viss atkarīgs no tavām vajadzībām. 2023. gadā Svariem visa iniciatīva būtu jāpārņem savās rokās, tikai tādā veidā ir cerība uz laimi. Ja izlemjat par jauniem romāniem, tad pārliecinieties, vai persona ir cienīga, pretējā gadījumā jūs tērēsiet enerģiju tukšumā.

 

 Skorpions

Skorpions būs aizņemts, meklējot līdzsvaru. Šīs zīmes cilvēki sāks kratīties no vienas puses uz otru, un viņu lēmumu nevar saukt par adekvātu. Lai izvairītos no problēmām 2023. gadā, ir jāatrod harmonija sevī un jābūt gatavam jebkuriem likteņa līkločiem. Šī zvaigznāja finansiāli veiksies ar sava biznesa palīdzību. Visticamāk, jūs atvērsiet savu biznesu vai kļūsiet par ārštata darbu. Ja gribi palikt darbā, tad naudas pietiks tikai pirmās nepieciešamības vajadzībām.

Skorpions ir vienīgais  pārstāvis, kuram 2023. gadā būs unikāla iespēja atgriezt savu veco mīlestību. taču paturiet prātā, ka šādas darbības prasa jūsu pūles. Skorpioni ir ļoti atriebīgi. Ja vēlaties sākt visu no jauna, jums uz visiem laikiem būs jāaizmirst vecās sūdzības.

 

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzēs ienirt finansēs. Labākais risinājums būtu sākt izdevumu un ienākumu tabulu, taču jūs varat vienkārši noteikt prioritātes un netērēt daudz naudas nebūtiskām lietām. Lai sasniegtu karjeras izaugsmi, ir vērts lielu uzmanību veltīt arī laika noteikšanai: rūpīgi izplānota ikdienas rutīna ļaus paveikt vairāk un mazāk nogurt.

Strēlniekam nevajadzētu ignorēt paziņas, un, pirmkārt, noderīgu sakaru dēļ. Personīgajā dzīvē pārmaiņu praktiski nebūs: brīvie Strēlnieki ļaujas virknei vieglprātīgu tikšanos, un šīs zīmes ģimenes pārstāvji centīsies pretoties kārdinājumam doties pa kreisi.

 

Mežāzis

2023. gada sākumā Mežāzis jutīsies noguris un tukšs. Pie vainas 2022. gada nogales saspringtais grafiks. Atjēgties varēs tikai līdz martam. Vasarā Mežāžiem būs jātiek galā ar paaugstinātu emocionalitāti un kaitinošiem draugiem. kas traucēs darbam. Kopumā gads solās būt interesants. Finansiālā veiksme būs Mežāžu pusē. Melnais trusis nesīs labu peļņu, kuru ar tīru sirdsapziņu varēsiet tērēt sev.

Jums nav nepieciešams ietaupīt, jo Mežāži ir pilni ar idejām, kas ļaus nopelnīt vēl vairāk. Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem draudēs briesmas: viņi var kļūt par nelaimīgas mīlestības upuri. Centieties kontrolēt savas jūtas, īpaši gada otrajā pusē. Ja tomēr nevarēja izvairīties no vilšanās asarām, tad novirziet negatīvo enerģiju darbā.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāsaglabā tas, kas viņiem ir. Tas attiecas ne tikai uz darbu un naudu, bet arī uz partnerattiecībām. Var rasties konflikti ar radiniekiem. Šīs zīmes cilvēkiem būs jāizvēlas: apmierināt savas vajadzības vai risināt tuvinieku problēmas. Centieties upurēt līdz minimumam un, lai izvairītos no konfliktsituācijām, nedodiet veltīgus solījumus. Gads Ūdensvīram būs ļoti ienesīgs, taču nāksies cīnīties ar kārdinājumiem ieņēmumus tērēt priekiem. Atcerieties: naudai ir jāstrādā un jārada ienākumi. Ja neuzdrošinās ieguldīt biznesā, tad vismaz ieliec naudu bankā uz procentiem.

Ļoti labi ir arī novirzīt finanses papildu izglītībai. Ja nav laika pašam grauzt zinātnes granītu, tad paaugstiniet savu bērnu IQ. Mīlestības attiecībās 2023. gads būs ļoti kaislīgs gads. Visi Ūdensvīri vēlēsies atkal iekarot savu mīlestību, un tas nav svarīgi, ka viņi drīz svinēs kāzu zelta gadadienu. Jūs esat pārliecināts, ka katru dienu jums ir jāparāda savas jūtas. Brīvie Ūdensvīri beidzot atradīs patiesu laimi, ar ko mēs jūs apsveicam.

 

Zivis

Zivīm 2023. gadā dienas kārtībā būs divi jautājumi: darbs un veselība. Mēģiniet saglabāt šos vektorus harmonijā, pretējā gadījumā izņemšana vienā no virzieniem ir neizbēgama. Zivīm būs jāiemācās iet uz kompromisiem, pat ja tās vēlas pierādīt savu pārākumu. Trusim nepatīk kaprīzes vai agresija. Ja kļūstat par konflikta avotu, sagaidiet agru sodu. Kopumā gads ir labs naudas pelnīšanai, taču jums ir jāsaglabā modrība, lai nekļūtu par krāpnieku upuri.

Lasi vēl: Truša 2023.gads nesīs veiksmi naudā tiem, kas dzimuši zem šīm zīmēm

Tāpat nemāni sevi cerībās, vilšanās tevi nemierinās uz ilgu laiku. 2023. gadā jums būs jāatsakās no veidnēm, ir pienācis laiks pārsteigt savu dvēseles radinieku, lai jūsu laulība kļūtu vēl spēcīgāka. Brīvajām Zivīm vajadzētu pieturēties pie pārsteiguma efekta un pārstāt apzināti meklēt dzīves partneri. Jūs jau varat izdzēst savu sludinājumu iepazīšanās vietnē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru