Šī rudens galvenās briesmas: no kā būtu jāuzmanās katrai zvaigžņu zīmei

Sākas viens no grūtākajiem gada periodiem.

Eksperti stāsta par to, no kā jāuzmanās dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem šoruden un kā jūs varat pārvarēt gaidāmos izaicinājumus. Galvenie problēmu ierosinātāji šoruden būs Venera un Merkurs. Briesmas mūs var gaidīt jebkurā laikā, bet eksperti uzskata, ka visgrūtākais periods būs laiks no 1. septembra līdz 18. oktobrim. Tieši šajā brīdī beigsies dzīvsudraba retrogrāds periods. Pārējās planētas, gluži pretēji, līdz rudens otrās puses sākumam sāks strauji atbrīvoties no apgrieztās kustības.

Auns

Rudens pirmā puse Auniem būs nelielu nepatikšanu un problēmu laiks. Neapšaubāmi, viņiem vajadzētu būt uzmanīgiem, strādājot ar nepatīkamiem cilvēkiem, kā arī ar svešiniekiem. Šoruden eksperti stingri iesaka dalīties savos plānos un pastāstīt par saviem sapņiem tikai uzticamiem cilvēkiem.

Vērsis

Vērsim vajadzētu piesargāties no slinkuma. Neatlaidība un smags darbs ir šīs zīmes pārstāvju galvenie draugi šoruden. Ja jūs neko neatliekat uz vēlāku laiku, Vērsis spēs tikt priekšā un atstāt aiz sevis visus savus konkurentus. Labākais laiks darbam sākas rudens pirmajā dienā.

Dvīņi

Dvīņiem būs daudz jaunu iespēju, taču būs arī daudz briesmu. Piemēram, konkurentu, ienaidnieku vai vienkārši pazīstamu cilvēku uzvedība var sagraut jūsu nervus. Briesmas būs saistītas ar akūtu reakciju uz notiekošo. Ir vērts ietaupīt enerģiju un spēku.

Vēzis

Gandrīz visu rudeni Vēžus var sagaidīt dažādi neplānoti pārsteigumi. Lielākā daļa no tiem izrādīsies nepatīkami, taču tas nenozīmē, ka no Visuma un ekspertiem jums jāgaida tikai netīri triki. Vēžiem nekad nevajadzētu pārstāt ticēt brīnumiem un zaudēt dabisko optimismu.

Lauva

Šā rudens galvenās briesmas rada cilvēki. Tas nenozīmē, ka Lauvām ir jāslēpj galvas smiltīs un ne ar vienu nav jārunā. Jūs varat mijiedarboties ar citiem. Bet labāk ir ievērot principu “ja vēlaties kaut ko darīt labi, dariet to pats”. Nevajag nevienam lūgt palīdzību vismaz līdz novembrim.

Jaunava

Tiek atzīmēts, ka šis rudens Jaunavām būs diezgan produktīvs un interesants, taču ne bez problēmām. Jaunavas vitalitāte var ātri viņus pamest. Lai saglabātu labu formu, viņiem būs periodiski jāmaina situācija. Tas palīdzēs aktivizēt ķermeņa slēptās rezerves.

Svari

Svari nevar sagaidīt laika apstākļus pie jūras. Šoruden mums jārīkojas pēc iespējas izlēmīgāk. Tas attiecas gan uz mīlestības sfēru, gan uz finansiālo. Bezdarbība būs līdzvērtīga neveiksmei. Tāpat septembrī un oktobrī labāk neiet tālā ceļojumā. Problēmas var būt gaidīšanas ceļā.

Skorpions

Skorpioni saskaras ar briesmām, strādājot ar toksiskiem cilvēkiem un slēptiem ļaundariem. Ir svarīgi iemācīties pateikt “nē” tiem, kas bez ceremonijām lūgs palīdzību un izmantos viņu laipnību. Arī septembrī Skorpioniem vajadzētu īslaicīgi atpūsties mīlestības jomā.

Strēlnieks

Veselība ir tas, par ko Strēlniekam vajadzētu rūpēties šajā rudenī. Galvenais apdraudējums var būt viņu gaidīšana šajā jomā. Vecās neatrisinātās problēmas var atgriezties, atgādinot sevi visnepiemērotākajā brīdī. Ja jūs tagad atrisināsit šāda veida problēmas, vēlāk būs vieglāk dzīvot.

Mežāzis

Rudens Mežāžiem būs bīstams komunikācijas ziņā. Iespējamas tikšanās ar negatīviem cilvēkiem. Ir svarīgi ieņemt aizsardzības pozīciju, bet ne pilnībā noslēgties, jo starp daudzajiem sliktajiem cilvēkiem var būt tādi, kas palīdzēs Mežāžiem atbrīvoties no blūza un sliktām domām.

Ūdensvīrs

Šoruden Ūdensvīram var uzkrāties jauni pienākumi, problēmas un darbi. Jums būs jāstrādā vairāk, taču tas nav biedējoši, jo Ūdensvīri zina, kā koncentrēties uz biznesu. Katru ērtu brīvo minūti labāk izmantot atpūtai. Labāk ir atpūsties kopā ar mīļajiem.

Zivis

Zivīm vajadzētu sākt realizēt savus vecos plānus. Šī perioda galvenās briesmas ir slinkuma un vilcināšanās pieplūdums. Tikt galā ar vēlmi neko nedarīt nebūs viegli, bet Zivis to spēs. Jums vienkārši jāapņem sevi ar motivētiem un strādīgiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Un lūk jau rudens klāt. 5 labākās zvaigžņu zīmes, kurām drīz neticami veiksies

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru