Ja tev piemīt kaut viena no šīm īpašībām, tad tu esi gudrāks nekā vairums cilvēku

 

Laba humora izjūta

Laba humora izjūta ir viena no inteliģentu cilvēku raksturīgākajām pazīmēm. Humoram ir ļoti liela nozīme inteliģences ziņā, jo ar tā palīdzību ir iespējams saprasties ar pilnīgi jebkuru cilvēku.

Vai gadījumā neesi kreilis?
Pētījumos ir pierādīts, ka kreiļi ir vieni no inteliģentākajiem cilvēkiem uz pasaules, un tam ir ļoti interesants zinātniskais pamatojums. Izrādās, ka kreiļi ir radošāki par labročiem, turklāt viņiem ir ļoti laba atmiņa. Tāpēc viņi ļoti labi prot atrisināt problēmas, tikt galā ar atjautības uzdevumiem un jebko citu, kam vajadzīga kritiskā domāšana.

Tu esi kreilis

Cilvēki, kas vakaros ilgāk paliek nomodā, parasti ir arī inteliģentāki par citiem. Kādā pētījumā tika salīdzināti cilvēku ienākumi un miega režīms, un izrādījās, ka cilvēki, kas ilgāk paliek nomodā, spēj nopelnīt vairāk nekā tie, kas, piemēram, ļoti agri mostas. Turklāt viņiem piemīt ļoti radoša domāšana, kā arī spēja izdarīt pamatotus secinājumus.

Tu esi vienīgais vai vecākais bērns ģimenē

Iespēja saņemt nedalītu vecāku uzmanību jau kopš dzimšanas un arī vēlākajos gados ievērojami nāk par labu cilvēka mentālajai attīstībai un palīdz apgūt svarīgākās dzīves mācības. Būt par vecāko brāli vai māsu nozīmē būt arī par mentoru vai skolotāju jaunākajiem ģimenes locekļiem, tādējādi jau bērnībā uzņemoties kādu svarīgu lomu.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru