Izvēlieties vienu lauvu, un noskaidrojiet kāds partneris jums būtu vajadzīgs

Dažreiz, veidojot attiecības ar šķietami labu cilvēku, mēs nesaprotam, kāpēc tās neizdodas. Un iemesls var būt nesavienojams ar raksturu.

Šodien mēs palīdzēsim jums saprast, kāds partneris jums ir vajadzīgs. Gatavi? Tad ķerieties pie testa.

Kuru lauvu izvēlējāties?

 

Variants Nr. 1 – PIEVILCĪGAIS SKAISTULIS

Jūs nevarat iedomāties dzīvi bez emociju avota. Jūs uzskatāt, ka jums jādzīvo pilnībā, tāpēc jūs bieži iemīlaties un rīkojaties pēc savas sirds. Tāpēc jūs varat kļūt laimīgs tikai blakus personai, kas atbilst jums. Kādam ir jābūt?

Spilgtam.

Skaistam.

Skandalozam.

Neparastam.

Jūsu partnerim noteikti vajadzētu izcelties no pūļa. Jūs nekad nepievērsīsit uzmanību “pelēkajai pelei”, pat ja viņš jūs ļoti mīl. Jūsu attiecībās galvenais ir šokēt un pārsteigt katru dienu (labā nozīmē).

 

Variants Nr. 2 – GUDRS UN NOPIETNS

Saskaņā ar testa rezultātiem, jūs psiholoģijas ziņā esat diezgan nobriedusi personība, tādēļ jums ir nepieciešamas nopietnas un tradicionālas attiecības. Trokšņainas ballītes līdz rītam, drudžaini un kaislīgi piedzīvojumi nav domāti jums. Jūs esat pāraudzis naivumu un nesavaldību, un tagad vēlaties redzēt sev blakus nopietnu un uzticamu cilvēku, kurš grūtā brīdī jums piespiedīs cieši savu plecu.

Jūsu dzīvesbiedram ir jābūt apdomīgam un punktuālam. Jūs gribat redzēt savu aizstāvi. Blakus šādam cilvēkam jūs vēlaties kļūt vājš un neaizsargāts, jo tas ir tik patīkami, ja kāds par tevi uztraucas un žēlo, vai ne?

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet savu optimisma līmeni

Jums ir arī svarīgi, lai jūsu partneris pastāvīgi censtos virzīties uz priekšu, attīstīties un pilnveidoties. Jūs nevēlaties redzēt viņu kā piemēru, kam sekot. Viņam jābūt psiholoģiski stabilam un uzticamam cilvēkam, kurš jūs vadīs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru