Izvēlieties attēlu un uzziniet savu optimisma līmeni

Psiholoģiskie testi ļauj mums atbildēt uz virkni jautājumu, ko mēs bieži uzdodam sev. Vienmēr ir kaut kas tāds, kas mūs satrauc dzīvē, lēmumi, ko mēs nevaram pieņemt, izvēle, kurās pareizībās mēs neesam pārliecināti, utt.

Tas droši vien nāk no mūsu zemapziņas. Mums ir visdažādākie jautājumi, un mums ir jāmeklē atbildes. Taču mēs bieži izmantojam nolieguma mehānismu un ignorējam intuīciju. Mēs veltīgi racionalizējam visu, kas ar mums notiek, vai izmantojam kādu citu psiholoģisku mehānismu, pat neapzinādami to.

Tikmēr mūsu intuīcija mums daudz ko saka, tā zina, kas mums ir labs un kas slikts. Tas mums palīdz atklāt un “klasificēt” mūsos iekodēto informāciju.

Tālāk sniegtais tests parādīs, kāds ir jūsu pašreizējais optimisma līmenis. Lai uzzinātu, izvēlieties vienu no 6 attēliem zemāk un izlasiet savas izvēles nozīmi.

ATTĒLS NR. 1

Šajā brīdī jūs esat simtprocentīgi optimistisks. Nav nekā tāda, kas varētu aptumšot jūsu dzīvē starojošos saules starus. Jūs skatāties uz visu caur rozā brillēm un pilnībā nodarbojaties ar jauniem projektiem.

Jums ir daudz kaislību un enerģijas, kas jāiegulda kaut ko vērtīgu. Inficējiet kādu no draugiem ar savu optimismu, lieciet viņam atkal pasmaidīt.

Dodiet viņam spēku un ticību, ka drīz viss viņa dzīvē nostāsies savās vietās. Jūs esat labākais piemērs tam, jūs beidzot esat izgājis no dziļas bedres.

ATTĒLS NR. 2

Jūsu optimisma līmenis ir 70 procenti. Tas nozīmē, ka glāze jums joprojām ir puspilna, taču jums nav šī entuziasma un enerģijas līmeņa, ar kuru varētu dalīties ar citiem.

Ir dienas, kad jūs pieceļaties ar kreiso kāju un dodat priekšroku vispār necelties no gultas. Tad vismazākā neveiksme jūs sarūgtina, un viens vārds, ko pametis ļauns cilvēks, var sagriezt jums spārnus.

Par laimi, jau nākamajā dienā jūs esat piecēlies no ceļgaliem un esat gatavs rīkoties. Lai jūsu dzīvē būtu pēc iespējas mazāk šādu mirkļu.

ATTĒLS NR. 3

Jūs esat optimistiski par 85 procentiem. Jūs neesat pārlieku noraizējies par savu pašreizējo situāciju un cerat uz nākotni.

Jūs saprotat, ka apkārtējā pasaule mirdz ar krāsām, un melnā un pelēkā krāsa arī ir. Jūs ļoti labi zināt, ka jūs gaida gan pozitīvi pārsteigumi, gan vilšanās.

Neveiksmes tevi nenomāc, bet piespiež rīkoties. Tā turpini. Nepadodies un nekāp lejā.

ATTĒLS NR. 4

Ja esat izvēlējies šo attēlu, jūs droši vien pieņemat vēlamo par derīgu (lai gan varat to nesaprast). Jūs gribat, lai jums viss būtu labi, bet pasaule ap jums bija pilna ar pozitīvām krāsām. Diemžēl jūs šobrīd jūtaties slikti, jūs esat nomākts, un jūsu optimisma līmenis ir aptuveni 40 procenti (ja tas vispār ir).

Jums ir tikai viens padoms: tā vietā, lai koncentrētos uz tagadni, skatieties nākotnē, jaunās dienas noteikti būs labākas, un, iespējams, centieni, kuru rezultātus jūs šobrīd neredzat, atnesīs tos pēc mirkļa. Izrādiet lielāku pacietību.

ATTĒLS NR. 5

Jūs esat optimistiski noskaņots par 62 procentiem. Jūs saprotat, ka jums ir svarīgas lietas, bet raizējieties, ka šī tendence nesaglabāsies un drīz var notikt kaut kas nepatīkams.

Diemžēl jums joprojām ir drūmas domas. Jums jāatceras, ka bailes ir cilvēka faktors, bet jūs nevarat atteikties no tā, pasaule ir jūsu labākais sabiedrotais.

ATTĒLS NR. 6

Jums ir 50 procentu optimisms, vai varbūt optimisms un pesimisms jums vispār nepastāv. Ja kāds jums jautās, vai glāze ir puse pilna vai tukša, jūs nezināt, ko atbildēt. Jūs esat reālists, kurš turas pie zemes.

Jūs neņemat vērā pieņēmumus, jūs neskatāties nākotnē ar cerību un nejūtat negatīvas jūtas. Jūs visu rūpīgi analizējat un tikai tad darāt secinājumus.

LASI VĒL: Izvēlieties liesmu un ielūkojieties savā nākotnē

Viss, kas ir neloģiski, nav jūsu uzmanības vērts. Jūsu uzskati ir neparasti un patiesi reti. Sargi tos, jo tie ir tas, kas jūs atšķir no citiem.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru