Izvēlieties vienu lauvu, un noskaidrojiet kāds partneris jums būtu vajadzīgs

Variants Nr. 3 – SPĀRNOTAIS SAPŅOTĀJS

Jums ir nepieciešamas nopietnas un ilgstošas ​​attiecības. Nenopietnas romances nav domātas jums. Tomēr jūsu partnera pārāk nopietnība var jūs nobiedēt, vai ne? Jums ir svarīgi, lai jūsu mīļais cilvēks sapņotu par jūsu kopīgo nākotni un viņa paša realizāciju. Jums patīk, kad viņš dalās ar jums savos plānos. Viņa uzticība un aizrautība tevi glaimo.

Jums ir svarīgi, lai attiecībās ar partneri jums būtu pilnīga uzticēšanās. Greizsirdība un aizdomīgums no viņa puses tevi kaitina un aizvaino. Jūs gribat skatīties uz viņu vienā virzienā, nestrādājot vienā jomā.

Vissvarīgākais jums ir būt viņa mūzai, iedvesmot uz varoņdarbiem. Jūsu ideālais vīrieša tips ir pielūdzošs sapņotājs.

 

 

Variants Nr. 4 – IMPERATORS

Jūs nedalāties ar neperspektīviem vīriešiem, bet jūs vēlaties un dodat priekšroku  turīgiem un nobriedušiem. Jūs gribat, lai viņš tevi nēsā uz rokām.

Partnerim, kuru vēlaties redzēt blakus, jābūt ievērojamam finanšu kapitālam, prestižam darbam un dzīves mērķiem. Ja apkārtējie cilvēki nepriecāsies par jūsu izvēlēto, tad drīz vien zaudēsiet interesi.

Jūsu vīram jābūt imperatoram ne tikai darbā, bet arī mājās. Jūs gribat redzēt aizstāvi, mednieku un līderi. Jums ir svarīgi, lai viņš būtu autoritāte visiem, ieskaitot tevi.

 

Variants Nr. 5 – UZTICAMAIS AIZSTĀVIS

Ja esat izvēlējies lauvu 5, tas nozīmē, ka jums trūkst pašpietiekamības vai vīrišķīgu rakstura iezīmju. Tas nav slikti.

Varbūt jūs esat ļoti sievišķīga, tāpēc jūs gribat redzēt sev blakus uzticamu aizstāvi, kurš jūs pasargās no jebkādām nepatikšanām.

Jums ir svarīgi vienmēr sajust partnera atbalstu un rūpes. Prieks atrasties viņa aizbildniecībā. Jūs cenšaties burtiski nesteigties, iekāpt sievas statusā. Tāpēc, piekrītot pieņemt rokas un sirds piedāvājumu, jūs ilgi domājat, vai šī persona patiešām var jums nodrošināt absolūtu aizsardzību un viņa aizbildnību.

 

Variants Nr. 6 – IDĒĀLS ĢIMENES CILVĒKS

Jums noteikti ir liela pieredze attiecību veidošanā. Iespējams, ka jūs esat salauzis sirdi un tagad jūs ilgojaties pēc nopietnas un produktīvas attiecības ar vienu partneri. Jūs vairs nedzenaties pēc viegluma un mierīguma, jūs gribat stabilitāti un uzticību.

Dodot jums attiecības, kuras vēlaties, var būt nopietns vīrietis, kas psiholoģiski nobriedis ģimenes izveidei.

LASI VĒL: Izvēlētā gudrības grāmata iemācīs jums gudrību un parādīs pareizo dzīves ceļu

Jums ir svarīgi, lai jūs būtu galvenā prioritāte viņa dzīvē. Ne draugi, ne darbs, ne hobijs nedrīkst tevi aizvietot. Ja būsi partnerim pirmajā vietā, varēsi mīlēt viņu ar visu sirdi.

Avots: colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru