Izvēlieties vienu ķeltu mezglu un uzziniet, ko tas jums nozīmē

 4. PENTAKLS

Tas ir personības spēka un spēcīgas aizsardzības simbols. Ir pēdējais laiks jums līdzsvarot un sakārtot savu dzīvi un apvienot savas fiziskās un garīgās vajadzības. Sāciet, piemēram, ar pilnīgu ķermeņa attīrīšanu un pēc tam sāciet strādāt pie pozitīvas domāšanas. Šī ir īstā burvība, kas dod jums iespēju realizēt visu savu potenciālu.

 

 5. KAĶA MEZGLS

Jūs esat ļoti impulsīvs, elastīgs un izveicīgs cilvēks, taču nevēlaties, lai jūs ietekmētu no ārpuses un diktētu kāda cita griba. Jūs cenšaties justies aizsargāts un esat pārliecināts, ka esat ceļā, pat ja dažreiz no tā nomaldāties. Jums vajadzētu izturēties ar pasauli ar cieņu. Jo dziļāk jūs pazīstat pats sevi, jo vairāk saprotat savu vietu šajā pasaulē.

 

 6. SAULES ZIEDS

Jūsu personība ir atvērta grāmata, kas izstaro pozitīvu un draudzīgu enerģiju. Jūs patiesi rūpējaties par cilvēkiem un mēģināt būt uzticams atbalsts visiem. Tevī piemīt smalka garīga maģija, un tev ir jāmēģina to atklāt, saprast un mērķtiecīgāk pielietot. Galvenais uzdevums jums ir iemācīties atpūsties un nepieļaut pārāk tuvu sirdij visas citu nepatikšanas un sāpes.

Lasi vēl: Tests sievietēm: Izvēlieties troni un uzziniet, kā vīrieši jūs uztver un kā jūs izskatāties vīriešu acīs

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru