Izvēlieties ziedu, lai uzzinātu, ko jums saka jūsu iekšējā balss

Mūsu iekšējā balss ir lielisks sabiedrotais dzīvē. Kad mēs jūtamies apmulsuši un nepārliecināti, mēs vienmēr varam atrast kādu mierinājumu vai jaunu risinājumu, ja dzirdam savu iekšējo balsi.

Ja jums ir nepieciešams padoms no jūsu iekšējās balss pašreizējā dzīves brīdī, šodienas pārbaude jums var būt ļoti noderīga. Attēlā atlasiet vienu ziedu, lai redzētu, ko tas jums saka.

ZIEDS NR. 1.

Tava iekšējā balss tev liek pārstāt tērēt laiku cilvēkiem un lietām, kas tev ir bezjēdzīgas, pievērs vairāk uzmanības tikai tam, kas tev patiešām noder, un godīgi ej savu ceļu.

Pārtrauciet mēģināt izpatikt citiem cilvēkiem un koncentrējieties uz to, lai pats būtu laimīgs, jo patiesā laime nāk tikai caur neatlaidību un godīgumu.

ZIEDS NR. 2.

Novērtējiet klusumu un pievērsiet lielāku uzmanību sev. Neatkarīgi no tā, cik cilvēku ir ap jums, dažreiz viss, kas jums nepieciešams, ir neliels klusums un pašpārbaude, lai atrastu atbildes uz saviem jautājumiem un iezīmētu jaunu dzīves ceļu.

Paturiet sevi pirmajā vietā, uz kādu laiku, tas jums nāks par labu.

ZIEDS NR. 3.

Tu vienmēr esi bijis čakls cilvēks, tiecies pēc saviem mērķiem, bez slinkuma, bet tajā pašā laikā ārkārtīgi ambiciozs, lai neredzētu svētības, kas nāk tavā ceļā.

Ir pienācis laiks pārstāt tik smagi strādāt un koncentrēties tikai uz atklāšanu un pateicību par to, kas jau ir dots. Nekad nezaudējiet sajūtas par jūsu sasniegumiem, jo tieši tas tevi virza uz priekšu.

ZIEDS NR. 4.

Jūsu prātam ir vajadzīgi sapņi un plāni. Jūs esat pieraduši koncentrēties uz realitāti un bieži vien daudzas lietas darāt automātiski, un tikai tad saprotat, ka viņi jums neko nav pievienojuši.

Sakārtojiet prātu un sirdi un tiecieties tikai pēc tā, kas jums patiešām pienākas. Nedaudz sapņojiet, nospraudiet mērķus un koncentrējieties uz darbu, paturot prātā tikai vienu rezultātu.

ZIEDS NR. 5.

Bailes ir tavs lielākais ienaidnieks. Jūs ļaujat savai pagātnes negatīvajai pieredzei traucēt jums dot sev un citiem jaunu iespēju, mēģinot pasargāt sevi. Katru dienu jūs jūtaties skumji un neapmierināts ar savu dzīvi.

Atbrīvojieties, nebaidieties sākt no jauna un atrodiet jaunus iemeslus, lai būtu laimīgs. Jūsu pagātne nevar kontrolēt jūsu dzīvi un ietekmēt jūsu nākotnes laimi. Jums ir tiesības to mainīt, nepalaidiet garām šo iespēju.

ZIEDS NR. 6.

Jūs esat ārkārtīgi iejūtīgs un dāsns cilvēks, kuram rodas laime, redzot apkārtējos laimīgus un veiksmīgus. Pasaulē ir ļoti maz tādu cilvēku kā tu, un tu esi pelnījis lielāku pateicību, taču atceries parūpēties par sevi. Ja jūtaties slikti, maz ticams, ka varēsiet kādam palīdzēt.

Tāpēc, mīli un rūpējies par sevi, arī tu esi pelnījis labu attieksmi pret sevi.

Avots:

Lasi vēl: Izvēlies koku un uzzini, kāds patiesībā ir tavs raksturs

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru