Ir pienācis laiks sākt attīrīt negatīvisma auru. Prognoze 2022. gada jūlijam 6 zvaigžņu zīmēm

Saskaņā ar prognozi 2022. gadam, Tīģera gadam, otrais vasaras mēnesis sešām zvaigžņu zīmēm ir ideāls laiks, lai attīrītu savu auru no visa negatīvā.

Saule ir opozīcijā varonīgajam Plutonam, tāpēc mēģiniet kontrolēt savas ambīcijas.

Jūlijā zvaigžņu apļa pārstāvji var droši sākt cildināt savu auru, kas savukārt palīdzēs atrisināt vairākas aktuālas un aktuālas problēmas.

 

DVĪŅIEM

noteikti vajadzētu pievērst pēc iespējas vairāk uzmanības gan garīgi, gan fiziski. Pienāk brīdis, kad jābūt gatavam uz visu.

Dzīve var mainīties gandrīz vienā pirksta mirklī. Nav izslēgts saaukstēšanās un bezcēloņu blūza. Lai izvairītos no veselības problēmām, zīmes pārstāvjiem jāpalielina fiziskā aktivitāte un jāizslēdz no uztura trekni un neveselīgi ēdieni.

Lasi arī: Veselības prognoze 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmēm un pēc dzimšanas gada no slaveniem ekspertiem – Pāvela Globa, Vasilisas Volodinas, Tamāras Globas

Citādi līdz rudens sākumam viss būs zināmā mērā nožēlojami. Turklāt vasarā sagaida daudz jaunu romantisku piedzīvojumu. Laba fiziskā kondīcija palīdzēs atrisināt jautājumus darbā un vēl jo vairāk biznesā.

 

LAUVAS

jūlijā var apsteigt visīstākos kārdinājumus. Ir ļoti svarīgi sekot savām slepenajām vēlmēm. Pastāvīgi jautājiet sev: “Vai man tas ir vajadzīgs?”.

Labāk sasniegt to, ko vēlaties, uz citu aktivitātes un personīgā entuziasma viļņa. Zvaigznes skaidri norāda, ka uz lietām jāskatās objektīvi.

Tas noteikti palīdzēs ne tikai noturēties kājās, bet arī virzīties tālāk. Iespējams, ka Visums sūtīs savas īpašās likteņa zīmes. Tāpēc ir vērts iemācīties atšķirt dažādus negadījumus. Klausieties savai intuīcijai, neturpiniet mirkļa vēlmes, un veiksme būs jūsu pusē.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru