Veselības prognoze 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmēm un pēc dzimšanas gada no slaveniem ekspertiem – Pāvela Globa, Vasilisas Volodinas, Tamāras Globas

Dzīves kvalitāte ir tieši atkarīga no cilvēka labklājības. Veselības prognoze 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmēm un dzimšanas gada palīdzēs saprast, kā pasargāt savu veselību un izvairīties no nopietnām saslimšanām.

Auns
Tas, kā Auni pratīs par sevi parūpēties, Tīģera gadā  ar nopietnu veselības problēmu neesamību. Nebūs lieki stiprināt ķermeni un enerģiju. 2022. gadā zīmes pārstāvji sajutīs enerģijas pieplūdumu, ar kuru varēs pārvarēt jebkādas kaites.

Jūlija otrā puse un augusts ir lielisks laiks, lai parūpētos par sevi: iziet masāžas kursu, apmeklējiet kosmetologu. Veneras ietekmē veselības aprūpe būs vēl patīkamāka, bet profilaktiskās procedūras – vēl efektīvākas.

Oktobrī un novembrī labāk pieturēties pie saudzējoša uztura un nepārslogot organismu ar fiziskām aktivitātēm. Līdz gada beigām Auns jutīsies spēka un izturības pilns.

Vērsis
Saskaņā ar veselības prognozes 2022. gadam pēc Pāvela Globas zvaigžņu zīmes, Vērsim gandrīz nebūs pamata uztraukties par savu labsajūtu. Planētu ietekme palīdzēs stiprināt imūnsistēmu. Zīmes pārstāvji varēs izveseļoties no daudzām hroniskām slimībām.

Priekšroka jādod dabīgiem preparātiem, neaizmirsti par fiziskām aktivitātēm, veselīgu uzturu un pozitīvu attieksmi. Pirmajā pusgadā Vērsim jāpievērš uzmanība rīkles zonai (mandeles, vairogdziedzeris).

Gada otrajā pusē vairāk apdraudēta būs elpošanas sistēma, tāpēc jāizvairās no caurvēja un jāpārtrauc smēķēšana. Gada beigās iespējamas problēmas nieru darbā. Ar tendenci veidot akmeņus un smiltis, ir svarīgi savlaicīgi veikt profilaktisko ārstēšanu.

Dvīņi
Nepareizā un neveselīgā dzīvesveida dēļ, ko Dvīņi bieži piekopj, 2022. gadā viņiem var rasties problēmas ar gremošanas sistēmu. Ir jāierobežo nevēlamās pārtikas patēriņš un jāizvairās no uzkodām, atrodoties ceļā.

Februāra beigās var saasināties slimības, kas saistītas ar locītavām un mugurkaulu. Hronisku slimību gadījumā zīmes pārstāvjiem aukstajā sezonā vajadzētu ģērbties siltāk un nepārvēsties.

Pavasara beigās ir svarīgi rūpīgi uzraudzīt apēstās pārtikas kvalitāti: iespējama saindēšanās. Vasarā Dvīņiem jāsāk pieradināt pie sporta un stiprināt imunitāti. Šajā gadījumā rudens paies bez saaukstēšanās. 2022. gada oktobris un novembris būs labs periods procedūrām, kas saistītas ar ķermeņa attīrīšanu no toksīniem. Pateicoties diētas ievērošanai šajā laikā, būs iespējams zaudēt svaru.

Vēzis
Saskaņā ar Tamāras Globas veselības prognozes 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmes, veselības problēmām, pirmkārt, var saskarties tie Vēži, kuriem ir liekais svars. Visi spēki ir jāvirza sistemātiskai cīņai pret kilogramiem. Atbrīvojoties no tiem, zīmes pārstāvji varēs ne tikai pārveidot savu izskatu, bet arī uzlabot pašsajūtu.

Prognoze 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmēm un pēc dzimšanas gada liecina, ka Vēžiem par savu veselību jārūpējas gada pirmajā pusē. Nepareizs uzturs un pārmērīgs darbs darbā var negatīvi ietekmēt vispārējo veselību.

Pavasaris ir īstais laiks, lai dotu sev atpūtu, dodoties uz siltajām zemēm vai vismaz uz kādu kūrortu. Tīģera gadā vēlams dzert vairāk šķidruma, vēlams veselīgu zāļu tēju veidā. Izmantojot meditāciju un masāžu, Vēži var mazināt spriedzi. Jābūt aktīvam un vairāk laika jāvelta sportam. Rudenī labāk kopt mugurkaulu un nepārdzesēt.

Lauva
2022. gadā zvaigznes iesaka Lauvai izvairīties no pārslodzes. Lai nerastos veselības problēmas, zīmes pārstāvjiem ir jāmaina aktivitātes, kā arī neaizmirstiet par atpūtu.

Vairogdziedzeris, kas saistīts ar jutīgumu un emocionālo fonu, tiks uzbrukts. Lauvām jārūpējas, lai viņu uzturs būtu piepildīts ar pārtiku, kas ir bagāta ar jodu. Šajā periodā zīmes pārstāvjiem jāatceras fiziskās aktivitātes un veselīgas pārtikas priekšrocības.

Lauvām sauli patīk vairāk nekā citām zvaigžņu zīmēm, tāpēc viņu gadījumā tikai saulains kūrorts var būt laba atpūta. Dienvidu valstis būs ideāla vieta, kur zīmes pārstāvji var pavadīt savas brīvdienas ar labumu veselībai. Ja tas nav iespējams, varat vienkārši doties uz tuvāko pludmali vai kotedžu. Maijs un augusts ir piemērotākie mēneši atvaļinājumam.

Jaunava
2022. gada sākumā Jaunavās var saasināties hroniskas slimības. Gada pirmajos divos mēnešos jums rūpīgi jāuzrauga sava veselība un pat ar nelielām slimībām jākonsultējas ar ārstu.

Pavasarī zvaigznes zīmes pārstāvjiem iesaka rūpīgāk paskatīties zem kājām – iespējami lūzumi un sastiepumi. Aprīlī un maijā ir vērts veltīt laiku veco slimību ārstēšanai. Pārmērīga nemiera un stresa dēļ vasarā Jaunavas var ciest no alerģiskām reakcijām. Lai no tā izvairītos, nevajag pārslogot savu psihi un koncentrēties uz negatīvo. Ja no tā tomēr neizdosies izvairīties, zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama ne tikai medicīniskā palīdzība, bet arī laba atpūta.

Rudenī Jaunavām labāk atteikties no asiem ēdieniem un alkoholiskajiem dzērieniem. Nebeidziet savu dienu, skatoties ziņas un politiskos šovus. Labāk ir dot priekšroku kaut kam pozitīvam: klausieties savu iecienīto mūziku, skatieties komēdiju vai pastaigājieties svaigā gaisā. Zīmes ģimenes pārstāvji var pavadīt laiku spēlējoties ar bērniem. Tāpat Jaunavām nevajadzētu aizmirst par pareizu miega režīmu.

Svari
Svariem nākamā gada sākumā jums jāpievērš uzmanība savai veselībai. Ar savlaicīgu slimību profilaksi un ārstēšanu atveseļošanās būs ātra un bez komplikācijām. Ja jūs līdz pēdējam nepievēršat uzmanību satraucošajiem ķermeņa signāliem, jūs varat viegli nonākt slimnīcā uz ilgu laiku.

Vasarā un rudenī var parādīties problēmas ar endokrīno dziedzeru darbību, grūti diagnosticējamas un psihosomatiskas slimības. Piemēram, ilgstošas ​​iesnas var liecināt par to, ka zīmes pārstāvji kādu necieš. Šajā gadījumā ne zāles palīdzēs atbrīvoties no slimības, bet gan apzināšanās un piedošana.

Šajā laikā labāk nelietot alkoholu, nomierinošos līdzekļus un citas psihotropās zāles. Ķermenis uz tiem var reaģēt neprognozējami. Visu gadu jums ir jāēd mēreni un racionāli.

No jūlija līdz septembrim zvaigznes iesaka Svariem izvairīties no pārāk pikanta un trekna ēdiena. Jūs varat uzlabot savu veselību ar pozitīvas domāšanas un relaksējošas jogas palīdzību.

Skorpions
Pēc Vasilisas Volodinas veselības prognozes pēc zvaigžņu zīmes un dzimšanas gada, 2022. gads Skorpioniem būs periods, kad zīmes pārstāvji ne reizi vien saskarsies ar veselības problēmām. Lielākā mērā satraucoši signāli parādīsies nelabvēlīgās dienās, kad viņi būs pārāk emocionāli par visu, kas notiek. Lai gan tas var būt gandrīz nemanāms citu cilvēku acīm.

Uzkrātais negatīvisms var provocēt daudzas slimības ne tikai nervu sistēmā, bet arī pavisam citās jomās. Ar sporta un rūdīšanās palīdzību Skorpioni spēs stiprināt savu ķermeni kopumā un pasargāt sevi no iespējamām veselības likstām.

Pirmajā pusgadā zīmes pārstāvjus gaida nemitīga spriedze, haotiskas kustības un ceļojumi. Tas viss var izraisīt režīma neveiksmi un miega traucējumus. Šajā periodā Skorpionu labklājība atstās daudz ko vēlēties. Februārī ir svarīgi pievērst uzmanību mugurkaula slimībām. Maijā noteikti jāiziet pilnīga ķermeņa pārbaude. No marta līdz maijam labāk nelietot alkoholu un ierobežot medikamentu lietošanu.

Strēlnieks
Tīģera gads atnesīs Strēlniekam labu veselību un labvēlīgas dienas, taču joprojām ir svarīgi atcerēties palīdzēt savam ķermenim. Pavasarī hroniskās slimības atkāpsies, imunitāte nostiprināsies. Lai uzlabotu garastāvokli, jāizvairās no mazkustīga dzīvesveida.

Vasara būs ideāls periods profilakses pasākumiem. Tā var būt minerālūdens uzņemšana, masāža vai jebkādi medicīniski pētījumi. Zvaigznes iesaka zīmes pārstāvjiem neņemt pie sirds stresa situācijas. Jums jāiemācās atslābināties un būt filozofiskiem par notiekošo. Pastaigas dabā, meditācija un laiks vienatnē var palīdzēt atrast līdzsvaru. Līdz gada beigām gremošanas sistēma būs apdraudēta. Strēlniekam vajadzētu atteikties no nevēlamas pārtikas un vadīt veselīgu dzīvesveidu.

Mežāzis
2022. gadā spēcīgi un izturīgi Mežāži joprojām spēs izturēt lielas slodzes. Taču arī viņiem nāksies saskarties ar arodslimībām un hroniskām slimībām. Lai izvairītos no veselības problēmām, profilaktiskajiem pasākumiem ir svarīgi veltīt laiku visa gada garumā.

Februāris būs gada traumatiskākais periods. Agresīvas un riskantas uzvedības dēļ nav izslēgtas arī roku un plecu locītavu traumas. Februārī un oktobrī zīmes pārstāvjiem jāpievērš uzmanība sirdij, mugurkaulam, endokrīnajai un elpošanas sistēmai.

Aprīlī Mežāžus var mocīt galvassāpes un klepus, iespējama arī pastiprināta nervu uzbudināmība. Šajā laikā labāk ir ieviest savā dzīvē labu miegu un sabalansētu uzturu. No jūnija līdz septembrim zīmes pārstāvjiem būs labvēlīgs periods veselības atjaunošanai jūrā vai sanatorijā.

Ūdensvīrs
2022. gada sākumā Ūdensvīrā var saasināties neiropsihiatriskās slimības. Iemesls tam var būt kairinājums, bezmiegs, pastāvīgs stress. Iekšējā agresija marta sākumā var radīt situācijas ar sekojošām traumām.

Pirmajā pusgadā zīmes pārstāvju nervu sistēma būs pārslogota, tāpēc regulāri jāatpūšas un pilnībā jāatpūšas. Mērenība it visā palīdzēs Ūdensvīram izvairīties no nopietnām veselības problēmām. Bet planētu ietekmes dēļ zīmes pārstāvjiem būs ļoti grūti atteikties no pārmērībām pārtikā. Oktobris-novembris ir piemērots laiks zobārsta apmeklējumam. Ir svarīgi ievērot režīmu, jo īpaši ēdienā un dzērienos.

Zivis
Nākamajā gadā Zivis var saskarties ar svara problēmām. Zīmes pārstāvji ziemā var atļauties daudz lieko, pavasarī pieturēties pie diētas un līdz vasaras vidum atkal atraisīties un atļauties aizliegtos ēdienus.

Pašām Zivīm būs ļoti grūti tikt galā ar veselības programmu un diētu izvēli sev. Labāk ir meklēt palīdzību pie speciālistiem, tostarp netradicionālām metodēm. Svarīgi ir iemācīties darbu mainīt ar atpūtu, lai nepārslogotu nervu sistēmu. Pretējā gadījumā jūs varat saskarties ar nopietnām slimībām. Vingrošana palīdzēs Zivīm uzlabot veselību.

Lasi vēl: Pāvela Globa visprecīzākā prognoze 2022. gada jūlijam visām zvaigžņu zīmēm – mīlestībai, naudai, veselībai

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru