Ir pienācis laiks sākt attīrīt negatīvisma auru. Prognoze 2022. gada jūlijam 6 zvaigžņu zīmēm

SVARIEM

vēlams visas emocijas mest pie malas. Ir pienācis laiks atbrīvoties no viltus ilūzijām. Tāpēc, pirms uzsākt kaut ko jaunu, vispirms ir jāizsver plusi un mīnusi.

Jūs varat izveidot vairākus plānus, bet labāk ir koncentrēties uz ideju izveidot stabilu zemi zem kājām. Tas dos ļoti labas izredzes sasniegt maksimālu efektivitāti gadījumos, kas saglabāsies daudzsološi vēl vairākus gadus. Pastāv iespēja, ka kāds var saskarties ar lielu krāpniecību.

Zvaigznes iesaka neuzticēties tiem, kas nevieš uzticību. Plutona ietekmē daudzi vārdi semantiskā līmenī tiks uztverti nedaudz izkropļoti. Esi uzmanīgs, un viss izdosies ļoti labi.

 

STRĒLNIEKIEM

būs spēks spēlēt tikai pēc saviem noteikumiem. Tīģera gada jūlijs ir laiks, kad vairāk nekā jebkad ir jārīkojas drosmīgi, izlēmīgi un dažreiz arī drosmīgi. Lai par jūsu taisnību nebūtu pat šaubu ēnas, jums viss jādara bez kavēšanās un vilcināšanās.

Turklāt jābūt gatavam tam, ka radīsies diezgan sarežģīta dzīves situācija. Zvaigznes pastiprinās zvaigžņu pārstāvju jau labi attīstīto dabisko intuīciju. Meditācija kādam var palīdzēt šajā jautājumā, taču tas nebūt nav visizplatītākais veids, kā attīrīt auru.

Pēc prognozes nevar iet līdzi straumei. Jums vienkārši nav jābaidās pieņemt pat vissvarīgākos un atbildīgākos lēmumus. Rīkojieties pēc iespējas izlēmīgāk, taču prātīgāk būtu strīdīgos jautājumus atlikt uz vēlāku laiku.

 

ŪDENSVĪRS

var droši iekārtot atpūtu, lai pārkonfigurētu enerģiju un uzkrātu spēkus. Pauze biznesā tagad ir noderīga. Tādējādi tas izrādīsies atrauts no steigas un pamanīs sev jauno, skaisto un noderīgo. Pateicoties tam, jūs varat viegli saprast savas vēlmes.

Kas ir prioritāte, un ko var nedaudz nobīdīt malā. Labāk ir arī kaut kā izšķirties par jūtām. Jo, kad sāk notikt lieliski notikumi, neviens un nekas nedrīkst novērst uzmanību. Zvaigznes stingri iesaka strādāt pie žēlastības un labas gribas. Ir ļoti izdevīgi būt laipnākam pret citiem, pat pret tiem, kas nav simpātiski.

Tas var mainīt to, cik daudz labāka būs jūsu dzīve. Pat iespējams, ka šis ir tāds pārbaudījums.

 

ZIVIS

2022. gada jūlijs nesīs labas iespējas, taču tikai tad, ja viņas domās pozitīvāk nekā šobrīd. Turklāt jums ir jādara viss iespējamais, lai redzētu savas iespējas sasniegt vēl vairāk.

Lasi vēl: Trīs Zvaigžņu zīmes, kurām 2022. gada vasarā sagadās pārsteidzošus notikumus, liktenīgas tikšanās un veiksmi

Ir stingri aizliegts lielīties ar grūtībām. Mēnesis nepaies bez izaicinājumiem. Saule ir opozīcijā spēcīgajam Plutonam. Šī aspekta ietekmē pastiprināsies spītība, vēlme strīdēties un visiem uzspiest savu taisnību.

Lai izvairītos no konfliktiem, ir vērts izmantot savu dabisko diplomātijas dāvanu. Zivis nebūtu Zivis, ja baidītos no problēmām. Tomēr zvaigznes brīdina par iespējamiem emociju uzliesmojumiem. Tāpēc labāk ir izmantot savus saglabātos iestatījumus biežāk, ļaujot visu kontrolēt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru