Horoskops visām zodiaka zīmēm no 2. līdz 8. Novembrim

Nedēļas laikā veiksme uzsmaidīs zodiaka loka sabiedriskajiem un ambiciozajiem pārstāvjiem. Daudz kas būs atkarīgs no komunikācijas un prasmes apgūt jaunu informāciju. Brīvdienās var apmeklēt kultūras pasākumu un pievērst īpašu uzmanību savam izskatam – tēla maiņa nāks par labu.

Auns

Astrologi iesaka uguns zīmes pārstāvjiem izrādīt lielāku apņēmību un aktīvi darboties. Nedēļa var kļūt rosīga, ja neliek priekšā skaidrus mērķus. Nedēļas nogalē jābūt īpaši uzmanīgam pret mīļoto cilvēku, kurš aizņemtību darbā uztver kā Auna vienaldzību. Brīvdienās jāatjauno spēki un jākomunicē ar draugiem.

Vērsis

Zemes zīmes pārstāvji saņems unikālu iespēju stiprināt savu finansiālo stāvokli. Ķermenim piemīt prasme ietaupīt un krāt naudu, bet šoreiz sarakstam pievienosies dabiska apsēstība un darbaspēks. Svarīgas īpašības pamanīs darba devēji. Nepamatotas greizsirdības dēļ attiecības ar partneri var pasliktināties.

Dvīņi

Gaisa zīmes pārstāvjiem nedēļas pirmo pusi ieteicams izmantot personīgiem mērķiem. Veiksmīgas būs tiesvedības, papildu ienākumu meklēšana, nozīmīgas iegādes un romantiskas iepazīšanās. Mīlestības sfērā Dvīņiem ieteicams noskaņoties uz nopietnām attiecībām, jo ​​vieglas attiecības var pārvērsties nepatikšanās.

Vēzis

Mēness aizbilstamajam vajadzētu izrādīt apņēmību, jo šaubas un nedrošība traucē virzīties uz priekšu. Darbā ir noderīgi vismaz reizēm paust savu viedokli un dalīties idejās, lai vadība atpazītu jūsu centienus. Personīgajā dzīvē drosme nekaitēs, jo, baidoties tikt noraidītiem, Vēži bieži palaiž garām iespēju iegūt patīkamus iepazīšanos. Brīvdienās labāk veltīt laiku iepirkumiem un tikšanos ar seniem draugiem.

Lauva

Fortūna atbalsta tos uguns zīmes pārstāvjus, kuriem pieder savs bizness. Nedēļa būs veiksmīga arī ārštata darbiniekiem – iespējama pāreja uz jaunu ienākumu līmeni. āpierāda visas savas prasmes un talanti, lai mainītu dzīvi uz labāku. Vientuļajām Lauvām astrologi iesaka, pieskatīt tuvāko apkārtni, jo pielūdzēju vidū var būt nākamais dzīves pavadonis.

Jaunava

Zemes zīmes pārstāvjiem vajadzētu atpūsties biežāk, jo nervu spriedze noteikti ietekmēs darba kvalitāti. Nepatīkamas kļūdas aizkavēs projektus, tāpēc neuzņemieties pārāk daudz pienākumu. Ģimenes Jaunavas sagaida nesaskaņas ar partneri – astrologi iesaka biežāk atkāpties. Arī citam cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli, un tas nav iemesls strīdam.

Svari

Gaisa zīmju pārstāvji ir pieraduši svarīgas lietas atlikt uz vēlāku laiku, taču labāk tās pabeigt pēc iespējas ātrāk. Lai uzlabotu dzīves līmeni, nepietiek tikai ar sapņiem un plānu veidošanu – jums ir jārīkojas un nebaidieties no grūtībām. Noskaņojumu var sabojāt, kritizējot citus, taču domāt par atriebību nav vēlams. Daudz noderīgāk ir atrast iekšējo harmoniju caur jogu vai meditāciju.

Skorpions

Plutona aizbilstamajam jārūpējas par savu veselību, nevis pašārstēties. Uzturā jāiekļauj vairāk augļu un citrusu, bet pēc darba netraucēs pastaiga svaigā gaisā. Pirmajos saaukstēšanās simptomos jāvēršas pēc medicīniskās palīdzības, jo eksperimenti ar tautas ārstēšanu var beigties slikti. Nedēļas otrā puse būs veiksmīga organizatoriskajam darbam.

Strēlnieks

Uguns zīmju pārstāvji būs strīdu centrā, taču no konfliktiem var izvairīties. Astrologi Strēlniekam iesaka neiesaistīties strīdos un nemēģināt pierādīt citiem, ka viņiem ir taisnība. Jupitera aizbildņiem ir noderīgi atcerēties teicienu, ka klusums visu laiku tika uzskatīts par zeltu. Dažreiz labāk ir ignorēt cita cilvēka aizskarošos vārdus vai stulbās frāzes, neapstājoties līdz viņa līmenim.

Mežāzis

Visums nolemj izjust zemes zīmes nervu sistēmu. Nereti būs situācijas, kurās būs nepieciešama Mežāža gudrība un izturēšanās. Astrologi iesaka Saturna aizbildņiem nemainīt savus principus – un situācija pati stabilizēsies. Vientuļiem Mežāžiem nevajadzētu veidot un uzsākt attiecības ar paziņām, lai nebūtu vilšanas.

Ūdensvīrs

Nedēļas laikā gaisa zīmes pārstāvji jutīsies neticami pievilcīgi. Šis stāvoklis palielinās vientuļo Ūdensvīru izredzes uz liktenīgu iepazīšanos. Astrologi iesaka ne pārāk paplašināt meklēšanas loku, jo laime var atrasties izstieptas rokas attālumā. Brīvdienās jāizturas pret savu veselību, nepārslogojot organismu.

Zivis

Nedēļa nav ļoti veiksmīga, bet astrologi iesaka nepieņemt īslaicīgas grūtības tuvu sirdij. Uzlabot noskaņojumu palīdzēs interesanta aizraušanās, tikšanās ar draugiem vai romantisku vakaru mīļotā cilvēka sabiedrībā. Zivīm ir noderīgi atcerēties, ka nomāktība un iekšējā nelīdzsvarotība negatīvi ietekmē attiecības ar apkārtējiem.

Avots:

city-glam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru