“Pirms dažām dienām piedzima šī mazulīte, bet es negribēju nevienam stāstīt”: Vladislava Kadoni ģimenē piedzima brīnišķīga meitene.

Vlads Kadoni dalījās ar brīnišķīgiem jaunumiem, ar saviem mikrobloga sekotājiem.

“Televīzijas” vadītājs un vienlaicīgi burvis Vladislavs Kadoni pastāstīja saviem sekotājiem Instagramā negaidītu ziņu. Viņa ģimenei ir jauns papildinājums – vienā no galvaspilsētas dzemdību nama slimnīcām piedzima meitene. Mazulīti dzemdēja 52 gadus vecā Jeļena Golunova, Vlada māte. Viņš teica, ka esot ļoti laimīgs, jo viņam tagad ir jaunākā māsa. Par to viņš pat nebija sapņojis.

Saskaņā ar baumām surogātmāte dzemdēja Jeļenai bērnu, bet pati Golunova šo apstākli nekomentē. Jeļenai šis bērns ir kļuvis par ceturto.

Lasi arī: Horoskops visām zodiaka zīmēm no 2. līdz 8. Novembrim

Viņai jau ir trīs dēli, starp kuriem Vlads, vecākais no pirmās laulības, divus citus Jeļena dēlus dzemdēja jau otrajā laulībā. Pašreizējā laulība Golunovai ir trešā pēc kārtas, šajā savienībā piedzima ilgi gaidītā meitene.

Jeļena arī bija izvietojusi jaunumus savā Instagram lapā. Viņa teica, ka ļoti vēlas dalīties ar savu laimi. Sibīrijas ragana no dzemdību nama izlika daudz fotogrāfiju. Viņa stāv blakus milzīgam rožu grozam, un rokās tur sniega baltu mežģīņu aploksni ar bērnu.

Kā teica Vlads Kadoni, pēc 50 dzīve nebeidzas, bet tikai uzņem apgriezienus. Ar viņu ir grūti nepiekrist, jo Jeļenas notikums ir kā pierādījums.

Avots:

sm-news

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru