“Iepazīstieties, tas ir mans dēls”: vīrs atstāja Tatjanai bērnu no iepriekšējām attiecībām, un viņš aizbrauca strādāt. Pēc 10 gadiem viņa pārstāja gaidīt

Dažreiz dzīve cilvēkam sagatavo tādu scenāriju. Reiz vīrs atstāja Tatjanai bērnu no iepriekšējām attiecībām, bet pats devās peļņā, lai nopirktu atsevišķu māju. Vīrietis tā arī neatgriezās, bet viņa dēls bija uzaudzis un izpildījis tēva solījumu.

Vētraina romantika

Kad Tatjana satika Albertu, viņa iemīlējās no pirmā acu skatiena. Pievilcīgs vīrietis ar humora izjūtu vienmēr ir izbaudījis panākumus ar meitenēm. Tomēr starp visiem faniem viņš izvēlējās Tatjanu. Meitene bija sajūsmā un nespēja noticēt savai laimei. Pēc pirmās tikšanās attiecības ātri izvērsās. Tatjana bija sajūsmā par mīļotā romantisko rīcību. Viņš vienmēr sagādāja pārsteigumus un nekad nelika viņai garlaikoties. Katru tikšanos Tatjana gaidīja ar nepacietību.

Kāzas

Attiecības ar Albertu ilga sešus mēnešus, un viss noritēja tik labi, ka mīlnieki nolēma apprecēties. Viņi nerīkoja lieliskas kāzas, uzaicinot tikai tuvākos. Laulātie sāka dzīvot kopā ar Tatjanas vecākiem divu istabu dzīvoklī. Kategoriski netika apsvērta iespēja dzīvot kopā ar vīramāti, jo Alberts bieži sūdzējās, ka viņiem ir sarežģītas attiecības.

Ģimenes dzīve ritēja gludi. Tatjana turpināja studēt universitātē, un Alberts devās uz darbu. Pēkšņi meitene uzzināja, ka ir stāvoklī ar dvīņiem. Šīs ziņas izraisīja pretrunīgas sajūtas, jo nebija dzīvojamās platības.

Pazudušais vīrs

Pēc mazuļu piedzimšanas izmaksas kļuva milzīgas. Kad viņiem bija knapi seši mēneši, Alberts teica, ka dosies strādāt uz ārzemēm, jo ​​viņam jāpērk atsevišķa māja. Sākumā Tatjana atteicās, bet piekrita citu iespēju trūkuma dēļ.

Vīrs teica, ka aizbrauks pie mātes atvadīties, bet drīz atgriezās kopā ar zēnu.

Tas ir mans dēls, Alberts sacīja un nolieca galvu.

Tatjana bija pārsteigta un ilgi mēģināja saprast, kas notiek. Izrādās, ka pat studentu laikos Alberts satika meiteni, kura drīz palika stāvoklī. Viņa atteicās no ģimenes, viņa arī nevēlējās dzemdēt bērnu. Iejaucās vīramāte, kura solīja audzināt bērnu.

Alberts visu laiku bija palīdzējis, bet pielika visas pūles, lai viņa neuzzinātu par zēnu. Taču tagad vīramāte jūtas slikti, un vīrietis nolēma atstāt dēlu sievai.

Tatjana ilgi klusēja un paskatījās uz zēnu. Viņa saprata, ka bērnu nedrīkst padzīt. Viņš nepavisam nav vainīgs pie tā, ka pat ar dzīviem vecākiem tas nevienam nav vajadzīgs.

Tatjana apskāva zēnu, ko ieraudzīja pirmo reizi mūžā. Alberts priecājās un nākamajā dienā devās peļņā, kā solīja. Vīrietis apsolīja atgriezties ģimenē pēc gada, bet neturēja savus vārdus.

Jauna dzīve

Sākumā Alberts regulāri zvanīja un sūtīja naudu sievai un bērniem. Tomēr pamazām zvani pārtrūka, un Tatjana palika viena ar trim zēniem.

Pēc Alberta aizbraukšanas bija pagājuši desmit gadi, un viņa saprata, ka ir apnicis gaidīt, lai gan visu laiku nebija iedomājusies, ka vīrs var tik zemiski izturējies pret viņu un bērniem. Drīz vien visi draugi  paziņoja, ka Alberts esot labi iekārtojies ārzemēs un labi dzīvo kopā ar turīgo sievieti.

Tatjana visus zēnus audzinājusi vienādi, nevienam neatņemot uzmanību. Šajā laikā Alberta dēls bija izaudzis, pabeidzis skolu ar zelta medaļu un izmācījies par arhitektu. Viņš spēja atvērt savu firmu un padarīja to diezgan veiksmīgi.

Kādu dienu Alberta dēls ieradās un lūdza Tatjanu un divus brāļus sakravāties, jo bija sagatavojis pārsteigumu. Pēc ilga ceļa visi izkāpa pie divstāvu mājas. Izrādās, ka Alberta dēls nopircis šo māju savai ģimenei.

Ilgu laiku viņš būvēja māju, bet nevienam par to nestāstīja. Kas to būtu domājis, ka Alberta solījumu izpildīs viņa pieaugušais dēls.

Avots:

fb

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru