Es atradu adresi un devos pie meitenes, no kuras izšķīru savu dēlu. Kad Rita atvēra durvis, zeme peldēja zem manām kājām

Pēc brīža noskaidrojās, ka Ritu nevar atrast pat viņas vecāki. Tas nonāca līdz brīdim, kad es nolēmu nolīgt privātu detektīvu. Man par pārsteigumu, lapiņa ar adresi bija manās rokās, tikai pāris dienas vēlāk. Rokas trīcēja, ko darīt tālāk, nav zināms. Bet viena lieta noteikti ir skaidra, dēlam par to nekas nav jāzina. Es tikai nākamajā dienā nopirku biļeti vilcienam un devos pie tās, kuras vārds vairs nekad neskanēja mūsu mājā.

Tikšanās

Kad Rita atvēra durvis un uz sliekšņa ieraudzīja mani, viņas sejas izteiksme mainījās. Es steidzīgi sāku runāt, ka mums jāaprunājas, jālūdz piedošana, jālūdz atgriezties pie mana dēla. Bet tad es dzirdēju bērna raudas un manā galvā, palika tikai viena doma: “Es nokavēju …”. Rita ātri aizkrēja uz istabu pie mazuļa, bet es nedomājot skrēju viņai pakaļ.

Rita paņēma mazuli uz rokām un sāka viņu šūpot, tikai tagad es pamanīju, cik viņa ir skaista. Bet tas, kas notika tālāk, mani šokēja. Rita pagrieza bērnu pret mani un klusi sacīja:

“Iepazīsties, Denis, šī ir tava vecmāmiņa.” Man pazuda runas spēks, trīsdesmit sekundes mēģināju atrast vārdus un vienīgais, ko varēju pajautāt, bija tas, kāpēc Rita uzreiz neteica, ka gaida bērnu, ka man būs mazdēls. Viņas atbilde lika man raudāt. Meitene teica, ka, ja viņa paliktu kopā ar Kirilu, tad bērns būtu izaudzis pastāvīgos strīdos, jo viņa vecmāmiņa ienīst viņa māti.

Lasi arī: Psiho tests: pareģojums nākamajam gadam

Rita vienmēr bija sapņojusi, ka viņas bērni dzīvo harmonijā un mīlestībā. Tāpēc viņa aizbrauca. Es raudāju, lai lūgtu Ritai piedošanu par visām manām muļķībām. Mēs apskāvāmies , kopā raudājām, un mazais Deniss pieglaudās man. Tagad man ir mazdēls, es esmu vislaimīgākā vecmāmiņa.

Avots: syl

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru