Dēls vienmēr kautrējās par mammas izskatu, bet izaugot saprata, cik ļoti ir kļūdījies. 20 gadu laikā viņš ir novecojis, bet mamma – ne kripatiņas

Mamma no ASV pārsteidz cilvēkus ar savu līdzību ar dēlu, taču tas ir tālu no ģenētikas, kas liek apkārtējiem atskatīties atpakaļ. Tas ir tas, ka savos 43 gados viņa izskatās kā sava dēla vecumā, neskatoties uz to, ka nekad mūžā viņa nav veikusi nevienu plastisko operāciju.

Sieviete, vārdā Marsela Iglesias no Losandželosas, vienmēr bija ievērojusi, ka dēls Rodrigo cenšas izvairīties no mātes, kad uzaicina draugus ciemos, un nevarēja saprast, kāpēc. Kā raksta Daily Star, zēns jutās īpaši neērti, kad viņam bija jāiziet ar māti uz ielas.

Kad Marsela nolēma aprunāties ar dēlu un uzzināt, kāpēc viņš  tā uzvedas, atbilde viņu pārsteidza. Izrādījās, ka jaunais cilvēks kautrējas, kad svešinieki uztver mammu par  viņa meiteni, māsu, draudzeni, bet ne par vecāku – apmēram, ka gadījumā ar Dveins Džonsons, bet ne pēc bērna.

‘’ Kad mēs kopā ejam uz koncertiem vai iepirkties, cilvēki domā, ka esmu daļa no viņa kompānijas. Neviens netic, ka esmu viņa māte. Esmu glaimota, tas man ir liels kompliments, – atzina Marcela.

Kad sieviete mēģina atrast citu cilvēku uztveres iemeslus, viņa secina, ka tā nav tikai viņas tonizētā āda.

Es esmu moderna, man patīk labi ģērbties. Mums ir unisex jakas, ar kurām mēs maināmies. Rodrigo saka, ka esmu ekstrēma mamma.

Laika gaitā puisis patiešām pierada, ka Marsela atšķiras no citām mātēm.

Es esmu nedaudz traka un mīlu ekstrēmu, es nejūtos savā vecumā, bet Rodrigo vairs neiebilst, – sacīja amerikāniete.

Sievietei patīk ne tikai izskatīties kā dēla draudzene, bet arī pavadīt laiku kopā ar viņa jauno kompāniju. Pēc Marselas vārdiem, jauniešu sarunas par nākotni, iedvesmo viņu dzīvot tālāk.

Es atklāju, ka cilvēki aizmirst, kā dzīvot savu dzīvi, un pārāk daudz uztraucas par savu vecumu, taču es daru visu iespējamo, lai no tā izvairītos.

Pēc  Marselas vārdiem, dažas Rodrigo draudzenes domā, ka viņa regulāri veic plastiskās operācijas, bet patiesībā tā nav. Viņa vienkārši veic veselīgu dzīvesveidu: nedzer, nesmēķē, seko līdzi savai ēšanai un neievēro nekādas diētas, kas liek cilvēkiem novecot pretējā  virzienā.

Tikai pēc trīsdesmit gadiem es sev injicēju botoksu, to pašu es turpinu darīt arī tagad. Es gribu uzlabot savu dabisko izskatu. Un turklāt esmu izgājusi cilmes šūnu terapiju. Tā nav operācija, tā ir procedūra veselīgāku un jauno šūnu radīšanas procedūra.

Sieviete  neplāno izmantot ķirurgu palīdzību arī nākotnē, uzskatot, ka jo mazāk operāciju, jo labāk.

Meitene, kura pēc izskata ir pazeminājusi bagātību, nevar lepoties ar šādu skepsi par ķirurgu darbu. Viņa sāka izskatīties kā Bārbijas lelle, bet paši ārsti lūdz viņu apstāties.

Modele, kas nolēma veikt plastisko operāciju, arī nenožēlo procedūru, jo viņas mērķis bija pierādīt: absolūti simetriska seja var būt skaista. Un izrādījās – skatīties uz viņas fotogrāfijām nemaz nav tik biedējoši.

Avots:

medialeaks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru