Eksperti pastāstīja, ko sagaidīt no 2023. gada visām zīmēm

 

SVARI

Svaros pārmaiņas gaidāmas galvenokārt viņu personīgajā dzīvē. Pirmajā pusgadā zīmes panākumi būs atkarīgi no citiem, tātad arī no spējas sadarboties ar cilvēkiem, kas situāciju ietekmē. Ja Svariem izdosies nodibināt noderīgas attiecības, viņi var saņemt izdevīgu piedāvājumu, un vientuļie zīmes pārstāvji var noslēgt pat laimīgu laulību.

Aprīļa beigās – maija sākumā esiet gatavs pārskatīt savu budžetu, vienlaikus izvairoties no nepamatotiem ieguldījumiem un finanšu riskiem. Gada otrajā pusē tev, visticamāk, būs iespējas uzlabot savu pašsajūtu.

 

SKORPIONS

Skorpioniem ir jāsagatavojas pārmaiņām, kas notiks attiecībās ar viņiem svarīgiem cilvēkiem. Šī gatavība palīdzēs pārdzīvot gaidāmās pārmaiņas bez nopietniem zaudējumiem. Iespējams, zīmes pārstāvjiem būs jāmaina darba vieta, taču svarīgākie un personīgās dzīves noteicošie notikumi risināsies aprīļa beigās – maija sākumā.

Tieši tad, gada otrajā pusē, pienāca labs laiks laulībām. Līdz tam nav jāsteidzas ar attiecību formalizēšanu.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem 2023. gads būs ļoti veiksmīgs. Planētu labvēlīgā ietekme palīdzēs tām pārvarēt grūtības, paplašināt paziņu loku un pat uzsākt vētrainu mīlas romānu, ko krietni veicinās uz zīmes pārstāvjiem vērstā Veneras enerģija.

Tāpēc personīgā dzīve solās būt bagāta un veiksmīga, un gada otrajā pusē Strēlniekus sagaida pārmaiņas profesionālajā darbībā: šis laiks ir lieliski piemērots jauna darba atrašanai vai jauna projekta uzsākšanai.

 

MEŽĀZIS

Situācija Mežāzi ietekmēs neviennozīmīgi. Saturns, valdot viņu dzīvēs, ik pa laikam radīs problēmas ikdienā un darbā, tādēļ šajā periodā Mežāžiem jādomā par mērķu maiņu un to sasniegšanas veidiem. Pirmajā pusgadā īpaši aktuāli būs jautājumi, kas saistīti ar mājokli, ģimeni un dzīvesvietu.

Iespējama renovācija, iegāde vai jauna mājokļa būvniecība. Laiks veiksmīgai ilgtermiņa plānu īstenošanai pienāks gada otrajā pusē.

 

ŪDENSVĪRS

Nākamo gadu Ūdensvīri pavadīs aktīvā komunikācijā. Radošuma pieaugumu pavadīs romantisku ideju realizācija, bet martā, Saturnam ievācoties finanšu namā, Ūdensvīram būs jāizdara izvēle, kas viņiem ir galvenais un kas otršķirīgi.

Aprīļa beigās – maija sākumā var rasties problēmas ar radiem un draugiem. Gada otrajā pusē viņiem var būt nepieciešama jūsu palīdzība.

 

ZIVIS

Zivis sajutīs sava finansiālā stāvokļa uzlabošanos un pavērs jaunas iespējas attīstībai. Pirmajā pusgadā Jupiters būs viņu sabiedrotais: viņš palīdzēs atrast labu darbu vai kādu citu labu ienākumu avotu. Martā dominējošo pozīciju zīmē ieņems Saturns, kas liks koncentrēties uz sevi un saviem mērķiem. Šajā laikā dzīve Zivīm, visticamāk, izvirzīs paaugstinātas prasības, taču viņām būs iespēja atbrīvoties no ilūzijām un izvirzīt jaunus, reālākus mērķus.

Lasi vēl: 2023. gada februārī uz baltās svītras atgriezīsies 3 zīmes

Gada otrā puse sola interesantas tikšanās un paziņu loka atjaunošanos. Tas nesīs daudz jaunas, noderīgas informācijas, kas palīdzēs mainīt skatījumu uz pasauli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru